Прочитај ми чланак

ДОКАЗИ Овако Вучић „увози“ сигурне гласове из Републике Српске за изборе (ВИДЕО)

0

Режим Александра Вучића Србима из Републике Српске по убрзаној процедури даје држављанство. Једини услов је да гласају за СНС. Људи се комбијима довозе у полицијске станице широм Србије, али ипак највише у Београду - наводи се у видеу који је објавио председник Странке слободе и правде Драган Ђилас.

На снимку који је објавио Ђилас виде се возила из Републике Српске, а затим и покушај разговора са грађанима Сарајева, Бијељине, Добоја и осталих градова, испред, али и унутар МУП-а Србије који говоре „где нас нађосте из Босне“.

Како се даље наводи у видеу, 31. јануара и 1. фебруара слика је иста, просторије МУП-а пуне су људи из Републике Српске који чекају да добију свој ред за документа.

Људи који су у МУП-у чекали, потврдили су такође да постоји списак на који треба да се пријаве и то одређеној особи, односно координатору који је задужен за њих.

Подсетимо, јавност већ годинама спекулише како Александар Вучић и СНС увозе гласова из Републике Српске, нарочито у Београду, где никада нису имали добар резултат.

Грађани из РС се пријављују на фиктивна пребивалишта у Београду и на тај начин покушавају да бројчаним стањем потпомогну победу СНС, јер је власти јасно да уколико не покраду, губе престоницу на изборима.