Прочитај ми чланак

Док Хрвати славе због Готовине: Рат саопштења између СНС и СРС

0

СНС: Пуна подршка председнику Николићу – 17.11.2012.

Српска напредна странка најоштрије осуђује примитивно, дивљачко и, пре свега, антисрпско понашање малобројних представника Српске радикалне странке, који су, ваљда, једини на свету, кривца за скандалозну одлуку Хашког трибунала пронашли у председнику Републике Србије Томиславу Николићу.

Томислав Николић од избора за председника Републике Србије на одговоран и озбиљан начин обавља своју дужност, увек штитећи наше државне и националне интересе.

Потпуно је очигледно да Томислав Николић, као председник Србије, смета свима који не желе нормалну и пристојну Србију.

У таквом начину обављања свог посла председник Николић има и имаће пуну подршку Српске напредне странке, као најодговорније и највеће политичке странке у Србији.

 

СРС: Одговор на саопштење Српске напредне странке

Како је објављено на сајту СНС и пренето у појединим медијима, Српска напредна странка најоштрије осуђује данашњи протестни скуп Српске радикалне странке, стојећи чврсто на позицијама одбране лика и дела Томислава Николића.

Без намере да се упуштамо у даљу полемику, Српска радикална странка поставља питање: како је могуће да СНС, као владајућа странка, жешће осуђује протест радикала поводом изрицања ослобађајуће пресуде којом се легализује етничко чишћење Срба са простора Републике Српске Крајине и потпуне пасивности државних органа Републике Србије који не чине ништа да помогну Србима у Хагу, него сам хашки Трибунал и протагонисте крволочне „Олује“?

 

(Србин. инфо)