Прочитај ми чланак

„Дочек“ за зрењанинске СНС-овце из Београда: Ретко ко проговара (ВИДЕО)

0

Српска напредна странка је ове суботе извела својеврсну инвазију на Београд, будући да су чланови и активисти ове странке из Зрењанина одвезени у главни град како би извршили кампању од врата до врата. Указивали су на то и чланови Странке слободе и правде, те су истакли да је то само потврда чињенице да се "СНС у Београду распала".

Зрењанински напредњаци су тако ове суботе кренули на пут до Београда, наравно о трошку грађана, будући да им је превоз аутобусом обезбеђен, ишли су од врата до врата у београдској општини Звездара, да би се по обављеном послу вратили у Зрењанин.

А њихов повратак у Зрењанин је забележен видео снимком, који је на друштвеној мрежи Икс објавила Соња Пернат, народна посланица Странке слободе и правде.

Пошто су се у Београду распали, СНС из Зрењанина шаље људе „од врата до врата“ на Звездари.

– Повратак офанзиве зрењанинских напредњака из Београда о трошку грађана. Ишли у Београд да их убеђују у златно доба, а купају се и пију блато и арсен. Част и брука живе довека! – нагласила је Соња Пернат.

Када је реч о поменутом видео снимку, СНС-овци су се сусрели са питањима и опаскама „Ево их напредњаци из Београда“, „Где сте, Звездарци“ и „Београђани, како је 20 година без пијаће воде“, али су ретки они који су одговарали, већ су се ћутке удаљили од аутобуса и наставили даље својим путем.