Прочитај ми чланак

Ђорђевић: Вулина у БИА поставио Хил, због љубавнице му жена направила модрице

0

Председник покрета Ослобођење Млађан Ђорђевић коментарисао је за Србин.инфо постављење Александра Вулина на чело Безбедносне информативне агенције (БИА).

“За мене није изненађење, дуго се спекулисао да би мали Мирин јуловац, или Јунац како га ја зовем, могао да буде на том месту. Тотално је небитно ко је на челу БИА ако тај није из саме агенције, и ако та агенција не служи ономе чему би требала да служи, а то је заштита државе. Сведоци смо да се БИА претворила у заштитника пљачке и криминала породице Вучић и кумова, као и кланова повезаних са њима, а сви кланови у овој земљи од Јајиначког до оног Веље Невоље су део мафијашке организације Српска нарко странка. Други задатак, у време власти Александра Вучића, БИА има да штити бизнисе одређених људи и појединих својих начелника, и трећи задатак БИА је да буде сервис одређених страних агентура и да за њих одрађује наручене послове. Значи, БИА се не бави заштитом државе, борбом против организованог криминала или спречавањем коруптивних радњи на штету ове земље.”, казао је Ђорђевић.

“Овде постоји један други важан момент”, нагласио је председник покрета Ослобођење и објаснио:

“Видимо да медији који наводно нападају Вучића форсирају причу да је Вулин човек ФСБ-а, КГБ-а, да је руски човек и да је његовим постављењем Русија победила. Наиме, ради се о игроказу који годинама овде имамо а то је да је ово још један од лажних русофилских потеза који су повукли, пре свега стечајни управник Србије амерички амбасадор Кристофер Хил и издајник Вучић, глуматајући неко одуговлачење, чекање, пуштањем приче да Запад неће да дозволи избор Вулина, и ето, после велике драме он је изабран и тиме се показало да смо ми наводно слободна земља и да Запад, наводно, не може да утиче на Вучића. Онај ко иоле нешто зна о тој служби зна коме она служи, у чијем интересу ради и зна ко њоме управља, и њом и свим другим нашим обавештајним службама. То свакако није Русија већ Америка”, рекао је Ђорђевић за Србин.инфо.

“Јасно је и да у овом случају, без амина Хила, постављење Вулина не би могло да се деси”, истакао је Млађан.

Ђорђевић је подсетио и на то да је Александар Вулин кум власника телевизије Пинк Жељка Митровића и да је то још један од доказа да он никако не може да буде на руској страни и да, као такав какав је, никакву безбедоносну, као ни здравствену проверу не би могао да прође.

Шта је Ђорђевић рекао о батинама и модрицама које је, по писању медија, Вулин добио од своје супруге због прељубе и о чекању да модрице нестану па да се појави у јавност, као и о другим детаљима, погледајте у видеу прилогу.