Прочитај ми чланак

Ђорђевић: Имена министара – Вучићев перформанс за јавност

0

Млађан Ђорђевић, председник покрета Ослобођење, оценио је да је данашња објава имена нових министара у влади Србије „још једно Вучићево замајавање народа“ и, како је рекао, „нови покушај увлачења нације у трагикомедију која траје већ осам месеци колико је Србија без владе“.

Ђорђевић сматра да објављивање имена министара „неће ништа променити“.

Foto YT

„Ко год седео у тој влади и када год она буде била изгласана, ништа се не мења. То Вучић зна и зато од тога прави перформанс за јавност. Под плаштом тог перформанса врхушка СНС наставља да води земљу као приватну мафијашку прћију, наставља са пљачком земље и продајом Косова и Метохије“, каже Ђорђевић.

„Вучићу за те мутне послове влада уопште не треба“, поручује лидер Ослобођења и додаје: „Зато су имена министара небитна. Он их слаже као пионе – требају му само за јавну представу. Нагађа се месецима, одгађа се недељама, баца се прашина у очи са измишљањем нових ресора и са тобожњим контроверзним кадровским решењима“.

У том смислу Ђорђевић коментарише и избор Гордане Чомић у нови кабинет:

„Она је само још један пион који Вучићу служи да замајава народ. Сада наредних годину дана треба да се бавимо Горданом Чомић и њеном издајом опозиције, иако ми није јасно кога је она издала, јер као да је неко од грађана Србије гласао за њу. Уместо бављења небитним особама, ми морамо да држимо Вучића одговорним за Косово, за криминал, за корупцију, за гашење слобода у Србији. Корисни прелетачи код Вучића служе управо да нас спрече да се бавимо суштинским темама“ закључује председник покрета Ослобођење.