Прочитај ми чланак

ЂОРЂЕВИЋ: Или слободни избори или ћемо спречити Вучићеве изборе

0

Млађан Ђорђевић, председник покрета „Ослобођење“ које последњих месеци има све већу подршку народа огласио се на свом Твитер налогу. Главна тема низа на Твитер налогу Млађана Ђорђевића овога пута су били избори.

Млађан Ђорђевић, изгледа најгласније од свих заговара слободне и демократске изворе.
„Једино је Дејан Бурасаћ приметио оно што већ данима говорим јавно, а месецима народу: ја у Вучићевим изборима нећу учествовати све док не буду потпуно слободни. До тада ћу бити део оних снага које ће онемогућавати одржавање лажних и унапред покрадених избора“, написао је Ђорђевић у свом иницијалном твиту, а онда додао:

Foto YT

„Прво, бојкот је, као што сам писао, одвојио жито од кукоља у опозицији, па било какво сврставање Ослобођења уз Сашу Радуловића, Вучићевог министра без принципа, и Милоша Јовановића, који под контролом Селаковића уништава ДСС, делује погрдно. С тим људима немам ништа заједничко“.
Ђорђевић је потом додао да сви они који буду учествовали у таквим изборима биће директни саучесници уништавања Србије.

„Друго, сви они из власти, опозиције и “опозиције” који пристану да учествују у оваквој шаради у коју их Вучић већ данас увлачи причама о изборима постају директни саучесници у његовом уништавању Србије. Потпуно је небитно да ли су лево или десно, бојкоташи или не“, написао је председник покрета Ослобођење на свом Твитер налогу.

На крају свог излагања на Твитеру Ђорђевић је рекао да га су Србији потребне суштинске промене у друштву, као и да ће увек бити са оним делом народа који жели слободу.

„А да ли ће неко освојити 2%, 4% или 15% – брига ме. Ово зло треба срушити и отерати с власти. И зато ћу ја увек бити с оним делом народа ком је важно да избори буду слободни, поштени и без притиска на бираче, па макар никада у другачијим не учествовао“, закључио је Ђорђевић.