Прочитај ми чланак

Ђилас одговорио: Ево шта мисли о нападима Сергеја и Радуловића на њега (ВИДЕО)

0

Председник странке слободе и правде Драган Ђилас је петак 24 јула, у уживо укључењу након рочишта са Миленком Јовановим у Кикинди, поручио грађанима да препуцавање међу опозиционим лидерима неће донети никакав бољитак.

Он је то рекао јер га, како каже, стално питају да одговара на изјаве које о њему дају лидер Покрета слободних грађана Сергеј Трифуновић и покрета Доста је било Саша Радуловић.

– Овде је главно питање шта је су рекли Сергеј Трифуновић и Саша Радуловић и што ја на то не одговарам. Ја имам једно просто питање за све наше гледаоце: да ли ће оном лекару и медицинској сестри који носе скафандер 12 сати и не могу да оду у тоалет бити боље ако ја одговорим Саши Радуловићу и Сергеју Трифуновићу? Да л’ ће оном пољопривреднику који је просуо вишњу на њиви јер му се не исплати да је продаје за 10 динара бити боље ако им одговорим? – рекао је Ђилас, констатујући да препуцавања неће променити ништа набоље.

– Неће бити боље ако људи из опозиције једни друге прозивају, да не кажем вређају – додао је.

Такође, Ђилас је навео да је Јованов предложио Радуловића и Трифуновића као сведоке, што говори о штетности сукоба међу опозицијом, и важности да се критике износе на конструктиван начин и без вређања.

– Па ја сам данас имао ситуацију да тај исти Јованов на суду као сведоке предлаже Сашу Радуловића и Сергеја Трифуновића. Људи, оканите се тога. Ако имате критике, не слажете се, кажите их на леп начин. Нема потребе нико никог да вређа. На крају крајева то бар очекују грађани Србије – закључио је Ђилас.