Прочитај ми чланак

Ђилас: Диктатура власти улази у завршну фазу

0

На уништењу свакога ко дигне главу ангажоване су службе, узурпатори националних фреквенција, таблоиди, али и хулигани, нарко дилери, криминалци... Криминалци који се одједном, пошто буду ухваћени са килограмима дроге и пуштени на слободу, сете да треба да оптуже неког из опозиције да је криминалац. Овога пута је мета Мариника као најхрабрија жена на српској политичкој сцени - навео је у саопштењу Драган Ђилас, председник Странке слободе и правде.

Подсетимо, на ред таблоида, које контролише Александар Вучић, стигла је и Мариника Тепић, потпредседница ССП-а, која је данас изложена нападима.

ФОТО: ССП

– Не може Александар Вучић да опрости Мариники Тепић Крушик, доказе о његовој повезаности са Слободаном Тешићем, бизнисима са браћом из Емирата, податке о продаји оружја земљама где то никако нисмо смели да урадимо. Не може да опрости хируршки прецизне податке ко је колико десетина милиона евра зарадио на трговини оружјем пљацкајући Србију. Или захтеве да се Републичко тужилаштво најзад огласи по питању оца Небојше Стефановића – рекао је Ђилас.

Како је додао, „само највећи зликовац може жену којој је било прећено од стране криминалаца и која је због своје безбедности морала да напусти Панчево, оптужити да је насилник и од жртве направити кривца“.

– Али све је то џаба. Мариника Тепић неће одустати. Има подршку породице и нас њених колега, али пре свега има подршку народа. И зато, сигуран сам у то, до победе, до ослобађања Србије она неће стати – рекао је Ђилас.