Прочитај ми чланак

ДИНАСТИЈА КРКОБАБИЋ: ПУПС је спасио Србију од банкрота

0

aleksandar-vucic-milan-krkobabic

НОВИ САД – Градски одбор Партије уједињених пензионера Србије организовао је у Новом Саду трибину којој је присуствовало око 1200 људи. Осим председника ПУПС, Милана Кркобабића, потпредседника Мирослава Шпановића и осталих страначких функционера, скупу је присуствовао и потпредседник Српске напредне странке, Игор Мировић.

Лидер Партије уједињених пензионера Србије Милан Кркобабић изјавио је пред многобројним чланством и симпатизерима у Мастер центру Новосадског сајма, да је ПУПС спасио Србију од банкрота.

После 8 година у коалицији са Социјалистичком партијом Србије, ПУПС на наредне изборе на свим нивоима излази са владајућом Српском напредном странком. Потпредседник Напредњака, Игор Мировић истакао је да је важно да СНС са Пупсом има сарадњу у свим градовима и општинама која ће довести до конкретних акција и резултата.

Лидер ПУПС-а Милан Кркобабић казао је у Новом Саду да су пензије неопходне и кључне за егзистенцију за бољи живот младих људи у Србији и да је смањење пензија било кључно за сређивање јавних финансија и да се покрене привредна активност у држави.

(РТВ)