Прочитај ми чланак

ДФ: Увреде Марковића и Ђукановића доказ страха од сигурне побједе ДФ-а

0

Увреде које у континуитету на рачун ДФ-а шаљу Душко Марковић и његов партијски шеф доказ су њиховог личног и општег партијског страха од сигурне побједе ДФ-а на изборима 16. октобра, саопштили су данас из ДФ-а. Они су нагласили да о породици и моралним вриједностима не могу да причају сплеткароши, шпијуни, творци криминалних кланова, сарадници организованог криминала и људи који су покушали да униште сваку породицу у Црној Гори, истичући да је узалуд њихов вапај потенцијалним савезницима у постизборној коалицији јер 16. октобра побјеђује ДФ – Да ради Црна Гора. Ми или он.

(Credit Image: © Wiktor Dabkowski/ZUMA Press/Global Look Press)

(Credit Image: © Wiktor Dabkowski/ZUMA Press/Global Look Press)

Остатак саопштења ДФ-а преносимо у цјелости:

Ђукановићу и Марковићу је јасно да се дан коначног обрачуна приближава – у нашем програму Да ради Црна Гора посебно мјесто заузима обрачун са корупцијом и криминалом и стварање предуслова да судство и правосуђе буду ослобођени политичких утицаја, што нарочито брине Марковића и његовог партијског шефа.

Такође, наш циљ је да поново успоставимо систем вриједности на коме је почивала традиционална Црна Гора, а који су последњих деценија уништавали Мило Ђукановић и његова лоповска дружина, који су разорили економију, оставили на десетине хиљада људи без посла, а корупцију промовисали као прихватљив начин понашања. Зато, о породици и моралним вриједностима не могу да причају сплеткароши, шпијуни, творци криминалних кланова, сарадници организованог криминала и људи који су покушали да униште сваку породицу у Црној Гори да би њихове фамилије имале незаслужене привилегије и опљачкано богатство којим се данас размећу.

Зато је Марковићу узалудно признање да ДПС губи изборе, као што му је узалудан вапај упућен потенцијалним савезницима за постизборну коалицију.

Разочараћемо и њега и сателите на које рачуна, јер 16. октобра побјеђује ДФ – Да ради Црна Гора. Ми или он.