Прочитај ми чланак

ДФ: Режим је у очајној ситуацији чим је активирао „заборављеног“ Рада Бојовића

0

И то да некога испрепада Раде, са кишобраном закаченим иза врата, како је често знао проћи улицом, док су се дјеца весело кикотала и трачала за једном таквом смјехотресном појавом

Кад се у напад на СПЦ, православне вјернике, ДФ, укључио и Раде Бојовић, „позната крпа дјелова црногорске власти, онда можемо констатовати да се режим потпуно погубио“, реаговали су из Демократског фронта.

„Јер, коме данас треба ова испушена лула и србомрзац, осим онима који су попут њега или гори од њега, а који сада већ без компаса тумарају политичком сценом мислећи да ће дукљанским фашизмом некога испрепадати. И то да некога испрепада Раде, са кишобраном закаченим иза врата, како је често знао проћи улицом, док су се дјеца весело кикотала и трачала за једном таквом смјехотресном појавом“, казали су из ДФ-а.

Ваља се сјетит, додају из ове партије, да је тај Раде Бојовић својевремено покушао и да се кандидује на предсједничким изборима, али му је фалио један услов- није могао да прикупи ни петину потребних потписа.

„Након тога се губи са политичке сцене, али се ево појављује када се режим распада пред одлучношћу и храброшћу стотина хиљада православних вјерника, који бране светиње СПЦ и традицију Црне Горе, од које су отпали издајници својих предака, попут Рада Бојовића, Мила Ђукановића, Миодрага Вуковића, Радована Радоњића, Предрага Бошковића и сличних“, наводи се у саопштењу ДФ-а.

Очекујемо и надамо се да, додају даље, ти ликови и наредних дана буду активни у јавности, да народ Црне Горе види ко је гдје, пошто свако њихово оглашавање повећава број присутних на литијама.

„Јер, кад су са једне стране ДПС, Мило Ђукановић, Раде Бојовић, Дарко Шуковић, Мираш Дедеић, Андреј Николаидис, Предраг Бошковић, аутоматски је са друге стране истинска, традиционална, часна Црна Гора, Петровића и Немањића, која незадрживо иде ка побједи“, закључено је.