Прочитај ми чланак

„Дајте нам глас да вам не буду смањене плате и пензије“

0

Jovan-Krkobabić

Коалиција СПС-ПУПС-ЈС предала је данас листу кандидата за парламентарне изборе и позвала 1,7 милиона пензионера и готово 800.000 запослених у јавном сектору да јој дају глас, јер ће им у супротном бити смањене пензије и плате.

„Кључ нам је да будемо у наредној Влади. Ако неки други буду на власти, онда то значи смањење и укидање пензија, смањење плата и отпуштање радника. Од животне је важности да 1,7 милиона пензионера и готово 800.000 људи у јавном сектору схвати неопходост да свој глас да правим људима, јер ће они знати да заштите њихов интерес“, рекао је заменик председника ПУПС Милан Кркобабић.

Листу СПС-ПУПС-ЈС са 31.177 потписа грађана Републичкој изборној комисији предао је заменик председника СПС Жарко Обрадовић. „Изборе нисмо желели, али их спремно дочекујемо и настављамо са препознатљивом политиком коју оличава Ивица Дачић – државна и национална политика, социјално левичарско, домаћинско…“, рекао је
Обрадовић.

Обрадовић је одбио да одговори на питање о наводима медија да је директор СПС и бивши председник Управног одбора Галенике Дејан Бацковић умешан у злоупотребе.
Избори су заказани за 16. март.

 

(Бета)