Прочитај ми чланак

Дача: Двери загађују опозицију. Бошко: Подржавао си Вучића

0

Прослављени ватерполиста Данило Дача Икодиновић и лидер Двери Бошко Обрадовић сукобили су се преко Твитера након Обрадовићевог састанка са Александром Вучићем на ком се говорило и о Косову. Икодиновић је оптужио Обрадовића да није права опозиција, на шта му је лидер Двери одговорио да он за разлику од ватерполисте никада није подржавао Александра Вучића.

– Рекох у ДЛЗ (емисија Добар, Лош, Зао) да Бошко Обрадовић није права опозиција. Двери су еколошки покрет, загађују опозицију – написао је Икодиновић.

Недуго затим уследио је Обрадовићев одговор.

– Брате и земљаче Данило, чему силовање лопте, нерезонски шут и тотални промашај? Двери за разлику од тебе никада нису подржале Александра Вучића. Имаш режим, немој се јуначити на нама. Утакмица још траје, видећемо ко игра какву игру и који ће бити резултат на крају. Не залећи се непотребно – одговорио је Обрадовић.

Лидер Двери је јучерашњи састанак са Ивицом Дачићем и Александром Вучићем оценио као „изузетно конструктиван и озбиљан“ На састанку је председник Србије Александар Вучић говорио о Косову са представницима странака које не желе европосланике у међустраначком дијалогу.

Обрадовић је истакао да су Двери „жестока опозиција овој власти, али нису опозиција држави Србији“. Неки су то протумачили као потенцијални договор Двери са Александром Вучићем и „спуштање лопте“.