Прочитај ми чланак

ДА ЛИ ЈЕ СРАМНА ТЕРОРИСТИЧКА акција РОСУ испитивање терена за нови рат?

0

Центар за безбедност, истраге и одбрану ДБА најоштрије осуђује скандалозни акт самозваних приштинских власти који су извели терористички акт према високим званичницима Владе Републике Србије.

Управо данашњи акт за собом повлачи веома важно питање: Да ли је ова срамна терористичка акција РОСУ испитивање терена за нови рат измедју Србије на једној страни и западних слуга на другој?

Несумњиво је да иза данашњег срамног акта самозваних приштинских власти стоји запад јер је очигледно да Кфор ни једног тренутка није реаговао иако је могао. Снимак на којем се види како терористичка јединица РОСУ води Марка Ђурића, како понижава не само њега већ и сав српски народ, сигурно има за циљ да уплаши Србе не само у Аутономној Покрајини Косово, већ и у целој Србији.

Пребијање наших званичника и новинара јесте и покушај понижења наше државе који је аминован од стране запада и међународне заједнице.

Центар за безбедност, истраге и одбрану ДБА осуђује овај терористички акт и позива председника Република Србије, Александра Вучића, да заједно са државним руководством не посрне и не уради баш оно што запад и његове слуге очекују, јер овде је јасно ко жели рат и ко испитује терен за исти.