Прочитај ми чланак

ЧИТАКУ УПОРЕДИЛА СРБЕ СА ЗЛОМ У „ИГРИ ПРЕСТОЛА“ и још додатно разбеснела твитераше

0

Читаку је урадила нешто што јој ниједан тврдокорни фан неће опростити - да спојлује најважнији тренутак у целом досадашњем току серије

Тзв. амбасадорка Косова у САД Вљора Читаку упоредила је Србе са највећим злом у тренутно популарнијој серији „Игра престола“, а успела је додатно и да наљути све своје пратиоце, јер је отркила шта ће се десити у епизоди која још није емитована

Наиме трећа епизода последње сезоне „Игре престола“, поред тога што представља најдужу сцену битке, можда је и најишчекиванија епизода свих времена, јер се у њој одвила битка живих, предвођених Старковима и принцезом Денерис Таргарјен, и Белих ходача и војске зомбија, предвођених Краљем ноћи.

Неки од фанова у Србији су с нестрпљењем будни дочекали светску премијеру која је била јутрос у три сата, док ће већина гледати српску премијеру вечерас у 21 сат.

Ако до сада нисте гледали трећу епизоду, упозоравамо вас да одавде крећу спојлери!

Наиме, Читаку је упоредила тзв. Косово са поносном, храбром и практично неуништивом фамилијом Старк, господара Севера, док је Србију упоредила са злим Белим ходачима.

– Игра престола! Па, кућа Старк је победила у великом рату. Да бисмо то превели на термин Косова, Србија је побеђена. А сада, ко ће седети на престолу… то више није важно! Велики рат је донео победу! А за остатак… па, ако нам се не свиђају, победићемо их – написала је Читаку на Твитеру.

Наиме, Бели ходачи су дефинитивно поражени, а њих је Читаку упоредила са Србима, којима предвиђа скори пораз, мислећи по свој прилици на преговоре о статусу који се данас поподне настављају у Берлину.

И док је Србе упоредила са највећим злом у серији, војском која представља саму Смрт, дотле су косовски Албанци правоверни Старкови који ће поразити хорду бесловесних зомбија.

– Зашто бисте спојловали серију другима, који још нису видели епизоду – питали су је други корисници?

Она је ипак у одговору на свој твит рекла „Извињавам се“, али га није обрисала.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!