Прочитај ми чланак

“ЧАНАКОВИ“ ЛИГАШИ против православних обичаја у Новом Саду

0

lsv-canak

Градски одбор Лиге социјалдемократа Војводине захтева да се градска власт одреди према догађају са освештавањем воде у градском водоводу.

Одакле право интересној организацији Динара – Дрина – Дунав да тако нешто организује у секуларној држави и предузећу чији су власници сви грађани Новог Сада, без обзира на националну и верску припадност? – питају лигаши

Ово је за ЛСВ још једног доказа о томе како изгледа када град воде бахати, непособни и нестручни. Чињеница да је саветник директора уједно и председник ДДД показује да је за ту интересну организацију ЈКП „Водовод и канализација“ партијски плен и страначко предузеће.

Када о најважнијем комуналном предузећу у Новом Саду одлучује неко ко је осумњичен за куповину гласова и умешан у низ скандала и афера, следеће што можемо очекивати је да нам освештавање воде буде обавезна ставка на рачунима.

Неко би рекао да беспослен Бокан и градску воду крсти, али чињеница да је ту био и заменик градоначелника овом скандалу даје и потпис највиших градских представника- наводи са у саопштењу ЛСВ.

Kaда следећи пут изађете на изборе, добро погледајте у шта је ова власт са ДДД и осталим интересним групацијама, које јој додају већину, претворила овај град, закључују у свом саопшењу Лигаши.

(Танјуг, Правда)