Прочитај ми чланак

БУРНО У СКУПШТИНИ: Бошко и Марија тражили од Зоране и Ане да се изјасне о Косову!

0

Гојковић, Весић и Михајловић невешто покушавају да одбране Владу која нема одговоре на питања Бошка Обрадовића.

Јутрос су јуришници СНС, Маја Гојковић, Горан Весић и Зорана Михајловић покушали лажним оптужбама против Бошка Обрадовића да скрену пажњу са чињенице да ни Ана Брнабић ни цела Влада јуче нису имали одговор на његова питања.

Гојковић, Весић и Михајловић су вртели излизану и нетачну мантру о насиљу и фашизму Двери у коју више нико не верује. Али ни они нису одгворили на питања: ко је и када Вучића овластио да тајно преговара о КиМ, ко је министар културе Жељко Митровић или Владан Вукосављевић и да ли ће неко из СНС да се извини за претње Богдана Лабана када је рекао „ипшчупаћу ти гркљан“ или за Вучићеве изјаве којима се поНижавају жене.

Иначе, Бошко Обрадовић јуче је поставио преко 15 питања на која није добио одговор. 

„Време је кратко – теже је бити човек него министар. Немој се наљутити што се усуђујем дати ти један савет…Буди човек макар не био министар”- цитирао је Обрадовић владику Николаја поводом чињенице да није добио одговоре на своја питања. Цитат је посебно упућен министру културе који је погнуте главе ћутао на питања о раду РЕМа, РТСа и Пинка плашећи са да га се опет не одрекну остали министри као због изјаве о ријалитијима.

Марија Јањушевић  Зорани Михајловић: Изјасните се да ли је КиМ део Србије

Народни посланик СП Двери, Марија Јањушевић, затражила је у Скупштини Србије од министарке  грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, Зоране Михајловић, да се изјасни да ли сматра да је Косово и Метохија српска територија, а не да у недостатку аргумената шири лажи о Српском покрету Двери.

Наиме, Марија Јањушевић је током скупштинске расправе по амандманима замолила министра да уместо приче о аутопуту до Драча, омогући бољу путну мрежу између источне и западне Србије. Зорана Михајловић је, избегавајући да се изјасни, лажно оптужила посланика Марију Јањушевић како Приштину не сматра делом Србије што су пренели неки медији.

Наиме, Марија Јањушевић је тражила од Зоране Михајловић да се изјасни зашто није реаговала на изјаве Кајла Скота о Космету, а она је дала образложење да је ћутала због потписивања уговора вредног 10 милиона евра. У моменту када је Јањушевић изјавила да је изгледа Зорана Михајловић продала Косово и Метохију за десет милиона евра, председавајући Владимир Маринковић јој је одузео реч и изрекао опомену.

О свему наведеном најбоље говоре стенограмске белешке и снимци, који сведоче да је Зорана Михајловић избегла да се изјасни о статусу Косова и Метохије и бранила се извртањем чињеница.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!