Прочитај ми чланак

БРЖЕ, ЈАЧЕ, БОЉЕ: Владанка за Вучића примитивно вређа, пљује, прети

0

Bedniče, bolesni fašisto, mafijaški lažljivi ker, samo su neki od epiteta koje će političkim neistomišljenicima ili bilo kome ko se sa Aleksandrom Vučićem i vladajućim SNS-om ne slaže, dodeliti šefica informativne službe ove stranke Vladanka Malović.

– То што нико од новинара не жели да буде у истој просторији у којој си ти, потпуно разумем. Тешко је удисати исти ваздух са таквим болесним фашистом. Што лажеш да је Беливук шамарао Данила, бедниче? Данас си дефинитивно заслужио намењену ти титулу оданог мафијашког лажљивог кера. Уместо што сада цмиздриш, реци ако смеш – ко ти је дао налог да од Вучићевог сина правиш покретну мету? – рекла је Владанка у свом најновијем окршају са лидером Двери Бошком Обрадовић.

Шефица инфо службе СНС оглашава се редовно са званичних налога ове странке и након сваког критичног момента за председника Вучића или неког од напредњака вређа неистомишљенике, оне који постављају аргументована питања и преиспитују владајући режим.

Вређала је са Твитер налога СНС-а Срђана Нога, поручујући му „да чека да види како њаче“ и „да је фашистичка лажовчина“. Председнику Странке слободе и правде Драгану Ђиласу рекла да је „џукела лоповска“, а у најновијем окршају лидеру Двери је поручила да је „бедник, болесни фашиста и мафијашки лажљиви кер“.

Није најјасније да ли су ови вербални напади један од задатака шефице инфо службе, јер се на крају сваког Твита потписује својим именом. Сигурно је, међутим, да су овакав речник и понашање одобрени од стране водећих људи у странци и од самог председника.

Поред обрачуна са званичних профила СНС-а, Владанка своје ставове изражава и на својим приватним профилима те је тако позвала „све чланове и активисте Српске напредне странке да стану у одбрану од најнових напада на децу Александра Вучића, које је директно наложило људско смеће звано Драган Ђилас“.

Вређање политичких неистомишљеника изгледа је тежак животни позив шефице инфо службе, но како каже и сама Владанка „свакодневни рад, подразумева и стрес, али када вам је Александар Вучић шеф, нема немогућег посла“.