Прочитај ми чланак

Божићка носи торбу од 5.400 долара (ФОТО)

0

Народна посланица Српске напредне странке Сандра Божић очигледно воли да прати модне трендове и своје Инстаграм пратиоце "почасти" позерским фотографијама. Али једна фотографија ипак је запала за око… Наиме, посланица Сандра је искористила јесењи амбијент да испозира у припијеној мини хаљини, чизмама преко колена и са торбицом чија цена дебело превазилази њену посланичку плату! У питању је луксузна "Chanel" торбица чија вредност иде преко вртоглавих 5.000 долара.

И док у Србији скоро два милиона људи живи на ивици сиромаштва, многи се с разлогом питају одакле једној народној посланици торбица која кошта онолико колико износи и њена полугодишња зарада.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Сандра Божић (@sandra_bozic)

Или је можда у питању само добра копја чувене „Chanel“ торбице?

Иначе, посланица Божић се „прославила“ пре годину и по дана када се свом страначком колеги Александру Мартиновићу придружила у штрајку глађу на степеницама испред Народне скупштине. Њихов штрајк је био „контра штрајк“, односно одговор на штрајк глађу који је први започео посланик Миладин Шеварлић, а потом и Бошко Обрадовић. Божићка је сутрадан штрајк прекинула, након што ју је наводно позвао њен шеф Александар Вучић.

Пре тог догађаја није била превише позната у јавности. У посланичку клупу засела је 2018. године, а пре тога, од 2015, вршила је функцију директорке панчевачког ЈКП „Грејање“. Руководила је и градским одбором СНС Панчево.