Прочитај ми чланак

БОШКО за СРБИН.ИНФО: Не разумем зашто је ДСС ушао у коалиције са СНС на локалу

0

Поводом унутарпартијских сукоба у ДСС-у, и могућности да дојучерашња председница српских демократа, др Санда Рашковић-Ивић, буде заједно са народним послаником са Космета Славишем Ристићем, искључена из странке, у разговору са новинарем Србин.инфо лидер СП Двери Бошко Обрадовић је изјавио да он не жели да се мешау унутрашња питања ДСС-а, као што не би волео да се неко са стране меша у унутрашња питања Двери.

Фото: Ненад Златановић

Фото: Ненад Златановић

Он је такође подвукао да му је веома жао што је дошло до унутрашњих неразумевања и подела у ДСС, подсећући да су Двери и ДСС имали успешну заједничку изборну кампању и да се још и данас њихов патриотски глас чује у парламенту. Он је још и додао:

„Посланички клуб Двери у Народној скупштини има добру сарадњу са колегама из посланичке групе ДСС и била би штета да се то на било који начин ремети. Чека нас пуно важних скупштинских тема и велика потреба да Србија добије снажну опозицију овој власти. Чекају нас председнички избори на којима можемо да ограничимо Вучићеву тренутну безграничну власт. Не сумњам да и Вучић размишља о томе како да нас у томе осујети.

Санда Рашковић Ивић дала је велики допринос нашем заједничком успеху и лично сматрам да ДСС много дугује Санди Рашковић Ивић за свој повратак у парламент. Не разумем зашто је ДСС ушао у постизборне коалиције са СНС на Врачару и у Чачку, јер су те локалне владајуће већине формиране на куповини одборника и рециклажи већ виђених лоших кадрова.

Видећемо шта ће бити политика будућег руководства ДСС, па ће од тога зависити наша будућа сарадња, закључио је за Србин.инфо Бошко Обрадовић.