Прочитај ми чланак

БОШКО УПОЗОРИО: Вучић спрема лажне бираче за Мила на изборима у ЦГ!?

0

Како се приближавају парламентарни избори у Црној Гори заказани за 30. август постаје све јасније да Мило Ђукановић на њима губи власт после 30 година. Али, он се неће лако предати јер пад са власти у његовом случају значи губитак богатства и слободе кроз кривичну и материјалну одговорност за сав криминал и лоповлук који стоји иза актуелног црногорског режима. То значи да ће бити спремни апсолутно на све да власт очувају. То опет значи све облике крађе избора, као и притисака, уцена и поткупљивања бирача. Свакако се може очекивати и штампање лажних личних докумената за лажне бираче који треба да надокнаде минус за онолико колико Ђукановић по анкетама тренутно заостаје у односу на опозицију. Мора се рачунати и на све облике специјалног рата у режији Бебе Поповића попут измишљене медијске афере Државни удар са прошлих избора.

Оно што забрињава јесте улога српске власти у помагању Ђукановићевом опстанку на власти по сваку цену. Не заборавимо да је Александар Вучић био лично тај који је на прошлим изборима спасао Ђукановића који је практично већ био изгубио, када је потврдио наводе црногорског режима о некаквом државном удару иза кога стоје стране (руске) службе. Овога пута Вучићев режим, због старих дугова према Ђукановићу, може да помогне слањем лажних бирача из Србије који су у међувремену добили лажна црногорска документа која штампа њихова тајна полиција.

Boško Obradović

Имајмо у виду да Александар Вучић много дугује Милу Ђукановићу који га је увео у свет страних обавештајних служби, омогућио му западну подршку, упознао га са Станком Суботићем Цанетом од кога је добио прву финансијску подршку када је стварана СНС, као и контроверзним бизнисменом и обавештајцем Мухамедом Дахланом. Ако се узме у обзир да иза „Београда на води“ стоји заједнички бизнис породица Вучић и Ђукановић онда су они повезани више него што било ко може да замисли и обавезни да чувају један другог, иначе могу изгубити све. Јер смена Мила Ђукановића у Црној Гори отвара пут ка паду са власти и његовог брата близанца у Србији. А то може бити још један разлог за Вучићеву подршку Ђукановићевој победи на изборима, што је апсолутно неприхватљиво са становишта отимања светиња и прогона Срба и СПЦ у Црној Гори од стране тамошње власти.