Прочитај ми чланак

БОШКО: Уличним протестима да спречимо Вучића да изда КиМ!

0

Режимски "медији" напали су данас Бошка Обрадовића да позива на уличне немире у "тешким моментима за државу". Лидер Двери објашњава да је једини разлог позива на протест тај да се спречи прихватање немачко-француског споразума, који је чиста велеиздаја.

– Ми треба да притиснемо актуелну власт и у Скупштини и на уличним протестима да држава Србија одбије ултиматум Запада или Вучића да поднесе оставку ако је то за њега превелики терет.
 
Пре неколико месеци Вучић је одбио да прими француско-немачки предлог за КИМ, а јуче прихвата његову примену. Тако је било и око Европрајда и Тиране, прво одбија па прихвата. Очито је да постоји притисак Запада на који реагује и који прихвата. То председник Србије не сме да ради!
 
Тест дана: Када власт крије од Скупштине шта је предмет преговора о КиМ – значи да тргује и спрема издају, тражећи начин да је медијски упакује да проба да јој прође! Ако власт брани КиМ – онда подели са Скупштином шта је ултиматум и заједнички га одбијемо сви као неприхватљив – рекао је Обрадовић.
 
Он је прокоментарисао и армију другосрбијанаца, који ових дана храбре Вучића да прихвати споразум, од Наташе Кандић, Весне Пешић, Вука Драшковића, па све до Драгана Ђиласа.
– Обратите пажњу како ће ових дана да испливају сви „корисни идиоти“ Запада у Србији да нам причају како треба подржати Вучића да коначно преда КиМ, јер ако то не урадимо следе санкције и „пропаст света“, „како морамо да се ослободимо тог баласта“ и друге небулозе, лажи и издаје – поручује Обрадовић.