Прочитај ми чланак

БОШКО ОБРАДОВИЋ: Митровић је ушао у задругу са Вучићем и Харадинајем

0

Оно што сигурно знам је да ја нећу у Вучићеву и Митровићеву задругу, али Жељко Митровић хоће у затвор.

Унизити и обљутавити још једну традиционалну српску институцију каква је задруга – само је још један у низу потеза актуелне медијске и политичке власти којим се понижава све што је српско, нормално и традиционално у Србији. Сви ми помало јесмо и бићемо мајмуни све док дозвољавамо да нас таквима праве (за)другари Жељко Митровић и Александар Вучић. Уместо да је у затвору и да су сви ријалити програми у Србији забрањени а ПИНК-у одузета национална фреквенција – политички прелетач Жељко Митровић ради шта хоће, бахати се и богати а не плаћа порез држави и плате запосленима. Док за све то време користи телевизију са националном фреквенцијом (која је јавно а не приватно добро) за бесомучне и увредљиве личне нападе на политичке противнике власти, надлежно државно регулаторно тело за електронске медије ћути.

Док су грађани Србије бомбардовани новим ријалити шоуом који прелази све границе морала и смисла – наша власт улази у „политичку задругуˮ на Косову и Метохији са ратним злочинцем Рамушом Харадинајем. То и јесте главна улога још једног од задругара у овом подухвату, Жељка Митровића: да се народ анестезира бесмисленим и умоболним медијским садржајима док нам власт ради шта хоће. Оно што сигурно знам је да ја нећу ући у ову Вучићеву и Митровићеву задругу са Рамушом Харадинајем, али Жељко Митровић хоће у затвор.

Жељко Митровић је верни слуга свих режима од ЈУЛ-а, преко ДОС-а, до СНС-а. Кључни знак да су се праве политичке промене коначно десиле у Србији биће онај дан када Жељко Митровић заврши у затвору, а његова телевизија у срамној историји модерне моралне прљавштине, кича, шунда, простаклука и невиђене медијске проституције. Нема политичких промена без промене система. А у медијском срцу корумпираног, лоповског и простачког владајућег режима налази се ТВ ПИНК и Жељко Митровић.

ПИНК је за Вучића нова ТВ Бастиља. Испирање мозга грађана Србије које на ТВ ПИНК траје 24 сата дневно је жила куцавица ове власти. Вучић не постоји без ријалити хлеба и игара, и пројекције ружичасте стварности са ТВ ПИНК, Јер, не заборавите његове историјске речи које је својевремено изговорио гостујући на задругарској ТВ ХЕПИ пре неколико година: „ПАРОВИ, ЈА, ПА ПАРОВИˮ. То је слика ове власти, то је начин њихове владавине, то је она пропаст Србије коју морамо зауставити, ако не желимо да нас и даље све заједно (за)другари Жељко Митровић и Александар Вучић праве мајмунима.

Аутор је председник Српског покрета Двери