Прочитај ми чланак

БОШКО ОБЕЋАО ВУЧИЋЕВИЋУ: Не гине ти затвор, неће те Вучић примити у авион

0

Бошко Обрадовић је поручио уреднику и власнику самозваних дневних новина "Информер", Драгану Ј. Вучићевићу, да је његово хапшење једно од предизборних обећања Савеза за Србију.

Лидер Двери је прокоментарисао Вучићевићеву осуду Зорана Лутовца, који на зиду своје канцеларије држу слику „ухапшеног“ уредника „Информера“.

– Шта је спорно, Вучићевићу? Затвор ти не гине! То разуми као политички став и предизборно обећање иза кога сви стојимо. Мислиш ли да ће Вучић да те прими у авион којим буде покушао да бежи из Србије? Мислиш ли да ћеш се извући после свих лажи и зла којим си загадио Србију? – поручио је лидер Двери.

Обрадовић је одговорио и посланику СНС Владимиру Ђукановићу, који је на друштвеним мрежама „махао“ некаквим кривиним пријавама против првог човека покрета Двери.

– Ви сте на власти, не знам шта се чека да Ваши апаратчици у Полицији, Тужилаштву, Судству и другим државним органима коначно заврше са Дверима? Зар не поручи Ваш ненормални шеф синоћ из Њујорка да су Двери укинуте? То је тема на ГС УН? Што се бавите нама кад смо мали, слаби и небитни? – упитао је Обрадовић.