Прочитај ми чланак

Бошко о народним патролама и мигрантима: Чак и бирачи СНС потписују нашу петицију

0

Због чега емигранти крију свој прави идентитет. Хиљаде младића од 16 до 30 година, војно способни без икаквих докумената вршљају Србију. Ипак, грађани Србије су се освестили по овом питању. Чак и бирачи СНС потписују петицију Двери по питању миграната.

Ово је на конференцији за медије поручио Бошко Обрадовић и прокоментарисао народне патроле у Београду, које су са емигрантима разговарале о поштовању закона Србије.

– Грађани се самоорганизују када нема државе. Полиција треба да се бави безбедношћу грађана. Проблем је што МУП то често не ради.

Један од највећих облика криминала тренутно у Србији је кријумчарење миграната. Немамо контролу над границама, хиљаде и хиљаде миграната улази нелегеално.

Из Мађарске, Хрватске и БиХ их враћају у Србију и они постају безбедносни проблем у Србији.

Имате петицију из општине Нови Кнежевац, на тромеђу Србије, Мађарске и Румуније, где грађани траже безбедност, јер им емигранти упадају у куће, пале шта стигну. Не смеју децу да пусте на улицу.

Двери желе да помогну људима који беже од рата, нарочито жени и деци, али да Србија постане највећи емигрантски центар у Европи, то није нормално.

Зато су грађани узнемирени. Мађарска држава ради свој посао, а Србија не. Вучић жели да остане на власти по сваку цену, па је спреман да обећа Сорошу и Ангели Меркел да овде насели емигранте.

Војска и полиција треба да заштити државне границе. Сматрам да врх СНС учествује у илегалном шверцу емиграната. МУП стоји иза превоза мигранта из Прешева у Суботицу.

Када све ово узмете у обзир, како онда да се грађани осећају? Наравно да не треба да грађани узимају ствари у своје руке, али осећају одсуство државе – рекао је Обрадовић и истакао да је Вучић индиректно председника Мађарске Виктора Орбана назвао „фашистичко ђубре“ зато што има другачији став према емигрантској политици.