Прочитај ми чланак

БОШКО: Каква нервоза у редовима последњих комуниста и неолиберала у Србији!

0

Каква нервоза у редовима последњих комуниста и неолиберала у Србији који не могу да верују да читава Европа иде у десно и да је сваког месеца једна више конзервативна влада на челу неке европске државе. Јасно је шта их највише плаши: српски суверенистички заокрет и у Србији.

Овако најновија политичка скретања у Европи коментарише Бошко Обрадовић, лидер Српског покрета Двери, чија је сестринска партија Алтернатива за Немачку постала најпопуларнија у тој држави, док је десница и антиглобалистички Фокс на корак од формирања нове Владе у Шпанији.

– Тешко је питање коме више смета патриотска опозиција: да ли овом режиму јер смо их оголили у издаји српских националних интереса па их бирачи напуштају, или бившем режиму коме не дамо да се врати? Само трећи пут и људи који нису били на власти! Доста смо 30 година бирали између истих – напомиње Обрадовић.

Лидер Двери је истакао да Мариника Тепић јуче није одржала седницу Анкетног одбора коју је сама заказала још у петак. На тај начин је, како каже, постала саучесник у укидању Анкетног одбора.

– Можда је зато и изабрана за председника. Лепо све координира са СНС како се истина о Рибникару и Младеновцу не би сазнала!

Подсећам јавност да родитељи трагично настрадале деце у селима у Младеновцу и Смедереву нису тражили прекид рада Анкетног одбора, већ само родитељи из Рибникара, са којима о томе треба причати пре даљег рада. Али, случај Младеновац може одмах да буде испитиван на Анкетном одбору.

Да ли је прави разлог укидања рада Анкетног одбора и пре било каквог конкретног почетка заправо у великом страху владајућег режима да се на клупи за саслушање коначно нађу председник Вучић, премијер Брнабић и први људи МУП-а, Полиције, БИА, Тужилаштва и РЕМ-а? Подсећа на суђење? – поставља питање Обрадовић.