Прочитај ми чланак

БОШКО (ДВЕРИ): Намерно нас понижавају на Видовдан

0

Као што је Слободан Милошевић симболично изручен Хашком трибуналу на Видовдан, тако сада треба поново понизити српски народ и на наш највећи национални празник изабрати прву геј премијерку на Балкану. Не разумем зашто СПЦ ћути и не оглашава се.

Ако је најважнија вест на светским медијима да је Србија добија првог геј премијера у југоисточној Европи – онда то најбоље говори која је то главна карактеристика на основу које је Александар Вучић предложио Ану Брнабић за мандатара. Да ли је, дакле, препорука њено образовање, стручност, рад и резултат, или њено сексуално опредељење?

 

Промоција идеологије хомосексуализма у Србији траје већ више од две деценије, али је свој врхунац доживела у време власти Александра Вучића. Нико до ове власти није тако јако стао у заштиту геј парада и промовисања ове идеологије од наших вртића и школа до свих нивоа политике и медија. Донедавно смо имали једну – сада имамо две геј параде годишње. Шта је даљи план? Једна дневно, у свим нашим градовима и општинама? Шта је суштина ове идеологије: неприродно прогласити природним и наметнути већини грађана Србије оно што је супротно њиховим традиционалним вредностима. На то не пристајемо, то није нормално и са тим се никада нећемо сагласити.

Када смо пре 10 година говорили да је геј парада само почетак упада идеологије хомосексуализма у наше друштво – многи су нам се смејали. Данас им више ништа није смешно.

Никада нисам улазио у било чију приватност. Не занима ме било чија сексуална оријентација. Немам ништа против Ане Брнабић лично и она то добро зна, јер смо увек имали коректан однос при личном сусрету и у личном опхођењу. Али ме веома интересује покушај да се нашем друштву и будућим генерацијама наметне антипородични и антихришћански систем вредности као нешто природно и нормално. То не смемо да дозволимо. То је мој политички став и имам право на њега.

Не заборавимо: нико не би знао које је Ана Брнабић сексуалне оријентације нити би се ико бавио тиме, да то није први славодобитно обзнанио управо Александар Вучић када ју је представио као првог геј-министра пре годину дана и наметнуо ту тему. Вучић је злоупотребио њену приватност у крајње ниске политичке и медијске сврхе. Он је свео Ану Брнабић на сексуалну оријентацију, што је крајње понижавајуће за њу као жену.

Прави циљ Александра Вучића је да се сакрије иза првог геј премијера на Балкану. За све што не буде добро, за сав криминал и корупцију у његовом најближем окружењу, за све лажи, лоповлуке и преваре – изговор ће бити да је ово најмодернија Влада са највећим степеном поштовања људских права. Разумем Вучића, али не разумем Ану Брнабић која пристаје да буде лутка у Вучићевим рукама. Једино ако Ана Брнабић нема већи чин од Вучића у хијерархији агената страног интереса у Србији, па долази да уради све оно што овај режим још увек није завршио, годинама верно служећи интересима Запада.

Већ у обраћању када је саопштио јавности да је Ана Брнабић нови мандатар, Вучић ју је изнова понизио и обесмислио њено премијерско место, рекавши да ће она бити задужена за економски, а Ивица Дачић за политички део. Ако је Вучић хтео да је постави за економска питања требало је да јој да економски министарски ресор, а ако је хтео њу за премијера треба да јој да и политички део права и одговорности. Овако је јасно да је двоглави премијер неуставна и бесмислена категорија и да то значи да премијера нећемо ни имати, односно да ће прави премијер и даље бити Вучић.