Прочитај ми чланак

БИЗАРНО Вучић: Лазар Крстић дође код мене у пола седам да плачемо заједно

0

Председник Србије Александар Вучић синоћ је гостујући на ТВ Прва испричао како су он и бивши министар финансија Лазар Крстић плакали заједно.

„Кад сам преузео Владу имали смо 79 стопу јавног дуга. Да се убијем бре. Не спавам ноћу. Лазар Крстић долази код мене у пола седам да плачемо заједно. Док нисмо преузели мере за фискалну консолидацију. Јер то ти једе структуру, то нам једе све, поједе нам државу“, рекао је Вучић.

„Повећање плата не може да иде онолико колико некоме падне на памет. Каже Синиша дошли из јавног сектора из администрације па хоће 200 динара дневно за топли оброк, регрес 6.000, 10.000… Одакле бре? Па ми израчунали да нам то тражи просвета и сви други, треба још 900 милиона евра. Одакле? Па им пало на памет да штрајкују, п ада разбијамо… Можете да разбијате шта хоћете. И да има тих пара, не може то тако… Не зато што неко неће да их да, него зато што неко мора да води рачуна и о држави. А држава је постала као џак за ударање свима, само узми и отми од државе“, рекао је Вучић.