Прочитај ми чланак

БИСЕРИ СРПСКЕ ПОЛИТИКЕ: Ово су највеће ПРОВАЛЕ министара и политичара! (Видео)

0

Ово су гафови и бисери српских политичара који су обележили 2014. годину, а било је ту свега, уверићете се….

Година која је за нама остаће упамћена по катастрофалним поплавама, уценама из ЕУ, Војној паради у Београду, али и Самиту у Београду. Међутим политичку годину су поред ових дешавања обележили и гафови министара и политичара који ће се дуго препричавати, а неки од њих су већ ушли у легенду!

Изјава свих изјава сигурно је реченица министра без портфеља задуженог за ванредне ситуације Велимира Илића када је на седници Владе Србије на којој се говорило о санацији земље од поплава рекао следеће:

– Потребно је да возило које врши транспорт има ону руку напред, да пребацује… Имају произвођачи, ја сад не знам ко су.

Још један о гафовима о којима се прича и који су обележили годину долази нам такође од Велимира Илића, а снимак његовог заглављивања у живом блату постао је прави хит на Јутјубу.

Следећи бисер, над бисерима је реченица бившег министра рударства Србије Милана Бачевића, садашњег амбасадора Србије у Кини:

– Кина планира да у земље централне и источне Европе инвестира 10.000 милијарди евра.

Министар Александар Вулин постао је прави хит на друштвеним мрежама и то захваљујући гримасама које је правио, а овај видео постао је најгледанији на Јутјубу од свих политичких снимака.

Обраћање министра спољних послова Ивице Дачића на енглеском језику у Бриселу, када је изјавио да Србија има циљ да изађе на море постала је преви хит.

(Телеграф.рс)