Прочитај ми чланак

„БИЉАНА, ОДЛАЗИ!“ Стотине порука са захтевом за смену Поповић Ивковић

0

Поводом гостовања државне секретарке МУП-а Биљане Поповић Ивковић у јутарњем програму на ТВ Прва, огласили су се и бројни грађани Србије на друштвеним мрежама, који су оштро осудили њено питање упућено Игору Јурићу, оцу монструозно убијене девојчице Тијане од стране педофила.

Подсетимо, гостујући на ТВ Прва државна секретарка МУП-а питала је Игора Јурића „где је он био када се злочин догодио“, и тако изазвала неверицу свих родитеља и грађана Србије.

Међу њима, огласио се и адвокат Владимир Тодорић који је затражио хитну смену државне секретарке.

Поред њих, на свом Твитер профилу Иван Мандић, члан председништва Странке слободе и правде у Крушевцу, питао је хоће ли полиција Србије јавно да се извини Јурићу.

Певачица Ана Штајдохар се пита има ли државна секретарка минимум људскости и васпитања.

– Залагах се за психијатријске прегледе пре избора на функцију. Ипак, прво да се утврди да ли је кандидат људско биће – написао је један твитераш.

Такође, уредник портала КРИК, Стеван Дојчиновић огласио се на твом Твитер профилу.

Чланица ССП Јелена Милошевић оштро је осудила изјаву Поповић Ивковић.

„Које је ово зло! Остадох без речи“, гласио је још један твит.

– Ова жена је тешко зло – написао је твитераш.

Такође, Поповић Ивковић је рекла како Јурић мора да каже ко је познати политичар који злоставља децу о којем је пре непуна три месеца први пут говорио и оптужила га је да се бави манипулацијом јавности и да заправо не зна о којем је политичару реч.