Прочитај ми чланак

БРУТАЛАН ОДГОВОР посланице на прозивке дечка СНС Милене Поповић – Игора Јурића

0

Ивана Парлић, посланица Народне странке јуче је одржала фантастичан говор у скупштини Србије и том приликом показала фотографију шестогодишње девојчице коју је Центар за социјални рад отео од хранитељке (код које је од другог месеца живота) и без знања ње и биолошке мајке дао на усвојење у Шведску, а за то је добио и новац! Практично су продали српско дете и ко зна колико још деце из Србије у иностранство под маском усвојења.

Режимска ергела на буџету од јуче напада посланицу Ивану Парлић јер је очигледно у свом обраћању погодила у „осиње гнездо“.

Међу њима је и дечко Милене Поповић (невенчане супруге убијеног Оливера Ивановића) и отац убијене девојчице Тијане – Игор Јурић.

„Информишите се о процесу усвојења, информишите се и о конкретном случају, не кршите права детета махањем фотографије детета у парламенту,,, Срамота је стицати политичке поене на овај начин и на овој, толико болној теми…“, написао је Јурић на Твитеру у одговору потпредседнику Народне стране и посланику Мирославу Алексићу, који је на мрежама поделио обраћање колегинице.

На то је уследио директан и бруталан одговор Иване Парлић:

„Господине, отварање болних тема је болно. Изнесите слику у јавност педофила из реда политичара. А, могли бисте и партнерку, најпознатију удовицу Србије, да питате колико кошта питање које НЕ поставља свом спонзору -Вучићу:
„Ко јој је убио мужа?“, написала је Ивана.

У видеу доле погледајте говор Иване Парлић због кога је нападају: