Прочитај ми чланак

БЕРИЋ: Није проблем да Тачи дође у Београд…

0

deki beric d

ДОЊЕЦК – Дејан Берић, истакнути српски снајпериста са највећим добровољачким стажом у Новорусији и борац који је вишеструко одликован због исказане храбрости, у интервјуу за КМ Новине, каже да „није проблем да Тачи да дође у Београд, јер је он осуђен у Београду“.

„Ја не видим никакав проблем у томе да Хашим Тачи дође у Београд, чак шта више сматрам да је то и сасвим нормално с обзиром на ситуацију. Ситуацију у смислу да је он осуђен у Србији. Није проблем да дође, проблем је ако се пусти да изађе из Београда.“ – каже Берић.

„Ако је Србија држава, додуше нисам ни баш сигуран да ли јесте пошто се код нас све измешало, требало би да га ухапсе и стрпају у затвор. Полиција сигурно неће, јер су под влашћу издајника Србије, можда би то могла да изведе војска јер они служе да чувају Уставни поредак државе али је и то мало вероватно.“ – додао је он.

Погледајте пре неки дан наше генерале, премијер им не дозвољава да причају као некој малој деци. Можда сам мало заборавио али ми се чини да је председник државе врховни командант а да је премијер, што се тиче војске, неко ко не би смео ни да им привири тамо. Посебно после свега што је против те војске урадио, објашњава Берић за КМ Новине.

Међутим, баш због таквих околности ме не би чудило и да Тачи дође и да оде из Србије без проблема, каже Берић.

„Нема разлике између злочинаца којој год нацији или народу да припадају. Злочинац је злочинац. А то ко је данас злочинац лако се утврди. Направите списак људи којима ЕУ и Америка, као и НАТО, дају подршку. Погледајте њихова дела и видећете да подржавају највеће убице који тренутно ходају планетом.“ – поручује Дејан Берић.

(Правда)