Прочитај ми чланак

БЕЛИ ДЕМАНТУЈЕ ОПТУЖБЕ: За 200 евра продају причу да радим за СНС

0

Појављујем се редовно на скупштинским седницама, ту буву је неко пустио за 200 евра, коментарише Љубиша Прелетачевић Бели пошто су у јавности освануле информације да не испуњава обавезе одборника у младеновачкој скупштини, као и о наводној сарадњи са СНС.

Бели је добио критике неименованог извора да не ради ништа за корист грађана, да се не појављује на седницама скупштине, као и да његови одборници отворено сарађују са СНС гласајући за њихове предлоге.


 
Ипак, младог политичара ове речи нису превише погодиле, на друштвеним мрежама је поделио спорни текст уз коментар „провалили су ме“.
 
– Појављујем се редовно и остајем и до два сата преко радног времена – тврди за “Блиц” Лука Максимовић под алијасом Бели, овај пут зачуђујуће без призвука хумора.
 
На питање зашто се баш сада појављује текст у оваквом контексту, Бели је рекао да је у питању новац и страх.
 
– Вероватно је неко из другог, тј. трећег табора пустио буву за 200 евра. Шта да раде људи, плаше се, плашиће се и зато тако пишу и говоре – додаје Прелетачевић.
 
Истиче да не види поенту придавања значају оваквим причама, кратко сужавајући на, како каже, суштину овога.
 
– Ја то видим као нормалан начин функционисања свих неистомишљеника, то су речи људи којима је битна власт зарад новца – истиче Бели.
 
Како каже, потпуно је фиктивна тврдња која покушава да уздрма покрет. Наведено је било и да у његовом покрету влада паника, јер је Стеван Влајић, који је идејни творац пројекта, напустио своју позицију портпарола.
 
– Људи, Стева је и даље ту са нама у покрету, само више није портпарол – истакао је Бели.
 
Иако не речима, чини се да ће Бели демантовати и својим делима да није незаинтересован за проблеме Младеновчана. Ми смо га затекли у журби, јер истиче да има пуне руке посла. Неуморно ради на развијању нових пројеката, али није са нама хтео да подели о каквим пројектима је реч.
 
– Нећу да откривам планове. Тренутно припремам неке опасне луде ствари за будућност, видећете – завршио је Бели разговор за „Блиц“.
 
Лука Максимовић под маском Љубише Прелетачевића Белог привукао је велику пажњу на априлским председничким изборима где је као измишљен лик са свим стереотипима који се везују за политичаре освојио чак 9,43 одсто гласова, тако да је заузео треће место иза Саше Јанковића (16,36 одсто). На локалним изборима у Младеновцу, Бели је освојио 21,1 одсто гласова, па тако и 13 одборничких места, одмах иза СНС, који има 29 одборника.

750 милиона евра за коалицију

Бели је и раније дао своју цену за коалицију са владајућим СНС – 750 милиона евра. Одбио је чак и неформални позив др Војислава Шешеља преко друштвених мрежа да дође код њега да постане озбиљни политичар. Ипак, дао му је попуст, па тако би аранжман прихватио за 450 милиона евра.