Прочитај ми чланак

Бастаћ прети Весићу васпитним шамаром због навода да је крао од болесне деце

0

Председник општине Стари град Марко Бастаћ упутио је данас отворено писмо у ком је заменику градоначелника Београда Горану Весићу запретио да ће добити „васпитни шамар“ због наводне изјаве да је „украо новац од болесног детета“.

Наводећи да је толерисао Весићеве изјаве да је наркоман, да је део нарко клана као и „кампање о некаквим лоповлуцима у општини Стари град“, Бастаћ је у писму упозорио да више неће „ништа да толерише“ после реакција заменика градоначелника на инциденте приликом промоције књиге чији је Весић аутор а од чије су продаје средства намењена лечењу деветогодишњег дечака.

„Дуго се бавим јавним послом и развио сам механизме којима се штитим од лажних оптужби. И врло сам толерантан човек. Али, да толеришем када ми Весић Горан каже да сам украо новац од болесног детета – нећу! И више нећу ништа да толеришем! Гарантујем Весићу да ће због овога добити шамар. Од тог васпитног шамара, који ће добити први пут када га видим, нико га више не може заштитити“, навео је Бастаћ а саопштено је из општине Стари град.

Он је додао да је у вези „болесне деце коју у Вучићевом и Весићевом ‘златном добу’ лечимо смс порукама и донацијама“, учинио „колико“ је могао, односно да је у те сврхе уплатио 10.000 динара, што су, како је навео, учинили и чланови Председништва Странке слободе и правде.

                     ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!