Прочитај ми чланак

АЛБАНСКА ОФАНЗИВА: Тачи, Харадинај и Пацоли следеће недеље у Њујорку

0

Саветник Хашима Тачија Ардиан Арифај каже да ће са косовским председником идуће седмице у Њујорк путовати, "следећи лошу традицију", велика делегација Приштине

Саветник Хашима Тачија Ардиан Арифај каже да ће са косовским председником идуће седмице у Њујорк путовати, „следећи лошу традицију“, велика делегација Приштине

Како наводи, у делегацији ће бити и премијер Рамуш Харадинај и министар иностраних послова Беџет Пацоли.

Арифај је за портал ГазетаЕxпреш рекао да није потврдјен Тачијев састанак с председником САД Доналдом Трампом, о чему се, иначе, јуче спекулисало у припштинској штампи.

„Све што могу да потврдим јесте да ће председник Тачи путовати почетком недеље у САД, а са ким ће се састати и разговарати објавићемо наредних дана“, рекао је Арифај.

Рамуш Харадинај се састао са представницима „Српске листе“

Рамуш Харадинај се састао са Српском листом – својим коалиционим партнером, која је званично у оставци од хапшења директора Канцеларије за КиМ Марка Ђурића, 26. марта, наводи РТК 2.

„Имао сам састанак са Српском листом, са замеником председника, Миланом Радоичићем, потпредседником Далибором Јевтићем и градоначелницима Северне Митровице, Гораном Ракићем и Штрпца, Братиславом Николићем.

На састанку смо разговарали о најновијим дешавањима у земљи, као и о аспектима везаним за положај српске заједнице на Косову. Сложили смо се да наставимо редовну комуникацију и јачамо сарадњу са градоначелницима како бисмо остварили развојне циљеве сваке општине“, открива детаље састанка Харадинај.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!