Прочитај ми чланак

Додик: Трудимо се да не будемо проблем Србији

0
Фото: СРНА

Фото: СРНА

Председник РС Милорад Додик изјавио је да је Република Српска загледана у Србију и увек је на њеној страни.

„Ми се трудимо да не будемо проблем Србији…Наши односи су данас на најбољем нивоу захваљујући заједничким напорима. Између нас не можете да нађете ниједну лошу или ружну реч, већ само реч љубави и подршке“, поручио је Додик.

Он је на прослави обележавања седам година постојања СНС истакао да је Република Српска у сталној подршци напорима Србије, да живи загледана у Србију, њен успех и добро.

Додик је истакао да је онима који живе у Републици Српској од највеће користи снажна, моћна Србија, Србија – бастион регионалне стабилности и мира.

„И ми делимо и мислимо да имамо права на то да кажемо – да не можете безочно Србији и Србима да отимате Косово да нас понижавате кад год стигнете. Нема Србина где год он био, да нема однос према Косову какав има и однос Србин са Косова“, истакао је Додик.

Он је истакао да је долазак СНС на српску политичку сцену унео политички живот, једну димензију свакодневне борбе за добро Србије.

„То видимо у настојању Александра Вучића и оних који воде Србију да Србији подаре највише онога што може да се да, а то је сва снага, љубав и поштен патриотски однос према земљи“, казао је Додик.

Он је члановима СНС рекао да је њихова политичка партија показала и доказала да се бори за снажнију и бољу Србију, и да жртвовање за властите политичке идеје има смисла ако су у функцији јачања дрзаве.

„Не смете стати, кретање мора да буде јако и снажно“, закључио је Додик.

 

tanjug