Прочитај ми чланак

ТРАГИЧНА ПРИЧА ИЗ ПАРАЋИНА: Александра није могла да преболи Дејанову смрт…

0

Жена која је синоћ одузела себи живот око 20 сати тако што се бацила под воз на железничком мосту у насељу Данково у Параћину је Александра Ц. (41), а убила се од превелике туге због смрти свог супруга Дејана (50), који је преминуо само пар сати раније, кажу њихови суграђани.

Како причају становници Жабара, насеља у ком је овај брачни пар живео, из једне београдске клинике, где се Дејан лечио, стигло је обавештење да он није издржао четврту операцију и да је преминуо, а несрећна Александра није могла да издржи ту психичку бол и да прихвати мужевљеву смрт. Због тога је, ван себе, пар сати касније отишла до пруге које се налази у близини и одлучила да прекрати себи живот на железничком мосту у тренутку док је наилазио воз.

– Дејану је пре двадесетак дана пукла трбушна аорта и борио се за живот на некој клиници у Београду. Већ је три пута био оперисан, али није издржао четврту операцију и умро је. Александра се све време надала да ће њен муж да преживи, па је ова вест дотукла. Обома је ово био други брак. Из претходних имају одраслу децу, она две ћерке, он два сина. Сви су живели заједно у његовој кући у Жабару. Њих двоје су се бескрајно волели. Били су дословце као једно, толико су се лепо слагали. Он је био запослен у „Параћинки“, а радио је и керамичарске послове, а она му је помагала – наводи један од Дејанових пријатеља.

Параћин је у шоку због судбине овог брачног пара, чији се живот, сплетом несрећних околности, окончао трагедијом.

– Нека те анђели чувају – последња је објава која се може прочитати на Фејсбук профилу Александре, која је одлучила да не може да настави живот без свог супруга.

Увиђај је на железничком мосту обавила саобраћајна полиција заједно са стручном екипом „Железница Србије“, а Више јавно тужилаштво је обавештено о самоубиству.