Прочитај ми чланак

Стигли резултати обдукције пара који је скочио са солитера у Новом Саду: У крви…

0

Након јучерашњих резултата обдукције малишана које су отровали родитељи Лав и Мартина П. С. испливали су и резултати обдукције њихових тела, а како се незванично сазнаје, токсиколошки налази показали су да су имали алкохола у крви.

„Први резултати токсиколошких анализа тела Лава и Мартине показали су да су имали алкохола у крви. Токсиколошке анализе се настављају како би се утврдило да ли су имали још неких супстанци које би евентуално могле да утичу на њихово расуђивање“, каже извор упознат са током истраге.

Подсетимо, према сазнањима до којих је дошао Блиц обистиниле су се стравичне сумње да су за смрт деце Лава и Мартине П.С. криви управо они а то су показали досадашњи резултати истраге која је обухватила токсиколошке налазе обдукције деце.

„Токсиколошки налази показали су да је у телима малишана поред још неких супстанци било и етанола који би могао вероватно да буде узрок смрти деце, а не неки пестициди као што се на почетку сумњало, а којих нема ни у траговима у резултатима обдукције. Ипак, и те друге супстанце су могле да проузрокују смрт тако да се још вештачи колики је проценат нађен у телима и колико је могао штете да нанесе деци с обзиром на концентрацију и узраст и тежину малишана“, рекао је извор упознат са током истраге која је још у току.

Додаје да је истрагом утврђено и да у овом злочину није учествовало „треће лице“ али да се са сигурношћу не може утврдити да ли су осумњичени заједно отровали децу или је то учинио Лав или Мартина.

Како је извор открио родитељи су пре убиства деце истраживали како некога да отрују.

Скочили са врха зграде

Подсетимо, млади брачни пар, извршио је самоубиство скоком са зграде на Лиману 2.

Они су ушли у зграду на Булевару цара Лазара 7, попели се на последњи спрат, разбили стаклена врата и ушли на кров, а затим заједно скочили у смрт, а према речима станара ове вишеспратнице, они нису њихове комшије. Брачни пар је идентификован на основу отисака прстију.