Прочитај ми чланак

СВЕ ГОТОВО ЗА ДАН: Ако ово урадимо Вучић неће смети да изда КиМ, ево и зашто

0

Свако у коме још куца срце праведника, у коме још има жара побуне, требало би да у четвртак 2. фебруара дође испред Народне скупштине и натера издајнички режим Александра Вучића да заборави на немачко-француски споразум. А ако нас има довољно часних и храбрих - циљ може да буде и много већи.

Зашто баш тада? Друштвеним мрежама шири се позив да тог дана народ дође у што већем броју, јер ће се на једном месту (у Скупштини) наћи сва СНС и СПС гамад на челу са велеиздајником из Чипуљића. И заиста, тешко да постоји бољи тренутак да као народ ставимо до знања да Косово и Метохију нећемо дати ни по цену живота.

Све може да буде готово 2. фебруара. Ако као народ положимо испит тај дан, слуге колонизатора се неће усудити да прихвате тзв. Косово у међународним организацијама.

Сетите се протеста против геноцидног Рио Тинта. Када је народ само два пута блокирао Газелу и још неке раскрснице широм Србије, кукавица Вучић је атерирао. Не значи да је одустао од копања литијума, али се повукао плашећи се тоталне побуне народа.

Нису тада помогли Вучићу ни батинаши, полицајци-издајници земље и професије.. Народ је био непоколебљив. То и сада мора да буде рецепт за успех.

Издајник реагује само на притисак. Зато притисак народа мора да буде већи од личних уцена које му намеће Запад. Наравно, пробаће Вучић и сада да довуче батинаше и ботове-сендвичаре у аутобусима. И нека. И са њима треба да се „објаснимо“!

Дођите спремни и опремљени за сваки сценарио, јер од Вучића можете да очекујете само најподлије ствари.

Дакле, дођите у четвртак испред Скупштине, а ако треба можемо као народ и да уђемо у НАРОДНУ Скупштину и да се погледамо у очи са Вучићем и свим његовим издајницима.

И да изведе хиљаде полицајаца и да дође до немилих сцена, народна побуна тог дана ће бити успешна и довољна да се издајничком режиму јасно поручи – издаја вам неће проћи!

Зато, ако не желите да постанете саучесник Александру Вучићу у издаји Космета и укидању државе Србије, ако не желите да вас се деца и уници стиде, поделите овај текст са што већим бројем људи, дигните глас и да 2. фебруара сви заједно кренемо у ОСЛОБОЂЕЊЕ. Устанак или нестанак.