Прочитај ми чланак

Шта би Понош морао да каже за 15 минута гостовања на Пинку? И зашто неће

0

ЈУЛ прелетач Жељко МИтровић понудио је опозицији да у предизборној кампањи представи политички програм на Пинку у трајању од - 15 минута. Великодушно понижавајуће... Као прави газда, одредио им је и датуме уз консултацију режимског пајтоса и Вучичевог медијског саветника Бебе Поповића.

Здравко Понош, кога „ружичаста жабокречина“ интензивно промовише као НАТО-вца, добио је Бебиним „жребом“ пригодан датум – 24. март, који се обележава у Србији као подсетник на НАТО бомбаррдовање.

На изненађење многих, Понош је прихватио тих „великодушних“ 15 минута гостовања на режимској телевизији коју већина грађана Србије презире и жели да угаси, док они који гледају Пинк презиру Поноша, јер су на тој телевизији чули све најгоре о њему – и о целукопуној опозицији.

Дакле, шта ће рећи Здравко Понош на Жељковом Пинку, а да то заокупира просечног гледаоца ријалитија, који апсолутно обожава Вучића јер је „највећи Србин, русофил и најпоштенији у држави“ (како су му објаснили на том истом Пинку)?

Ко ће од Пинк гледалаца желети да слуша уобичајене флоскуле опозиционара: „ми ћемо променити Србију на боље зато изађите и гласајте за опозицију, вратићемо вам веру у државу и правду, ухапсићемо све тајкуне, политичаре и криминлаце који су крали народ и оштетили државу, подићи ћемо вам плате и пензије“… Све то је (пута 100) им је Александар Вучић испричао милион пута до сада, прича им то од 2008. године кад је основао СНС. За гледаоце Пинк телевизије, то су празне приче, а опозиција им је „крвни непријатељ, сарадниик Шиптара и НАТО убица“.

Шта никада до сада нису чули гледаоци Пинка и гласачи Вучића (а пре тога Тадића, Коштунице, МИлошевића, Тита)? ИСТИНУ. Никад нису чули истину јер су увек били жртве лажи актуелног властодржаца који им је „испирао мозак“ путем медија које је суверено држао.

Млађан Ђорђевић је демонстрирао свим политичарима из опозиције, како да искористе не 15 него и ДВА минута, кад им уделе режимски водитељи и тајкуни у предизборној кампањи на некој од режимских телевизија. Демаскирао је потпуно бахату власницу Тањуга из виле на Дедињу, пријатељицу Вучићеве и Вулинове жене – Јовану Јоксимовић.

Многи су остали у шоку кад су чули од Млађе да је певач Жељко Јоксимовић приватни власник до скоро једине државне новинске агенције. Зашто то нису знали раније? Због мрклог медијског мрака..

Ништа није убитачније од голе истине за криминални Пинк. Понош је војно лице и требало би да стратегију гостовања на Пинку-у базира на најјачем оружју којим располаже. НА ИСТИНИ. Он сигурно има могућност да „ископа“ колико је тачно (милиона) из буџета добијао све ове године Жељко МИтровић и његови пројекти? Колико је Жељко Митровић (кум Александра Вулина), повезан пословно са Милом Ђукановићем, Милорадом Вучелићем и сличнима?

Колико су пореза, дажбина платили за све што су добили, колико дугују? Како је у хотелској соби преминула Ивана Бодрожић блиска Жељку, а потом изненада погинула и њена мајка тражећи да се открије истина? Које судије и тужиоци су се оглушили о правду у случају Андрее Бојанић коју је колима усмртио Жељков син?

Ко је пустио да застари кривично дело непружања помоћи повређеном лицу да би могли да му „среде“ наногицу и у којим случајевима застаревања дела и наногица су још уплетене те исте судије и тужиоци?

Има ту још много много тога што гледаоце Пинк телевизије веома занима, али НИКАД нису имали прилике да чују. Само једна од ових тема да се начне и спомене, била би апсолутно нова и шокантна.

Да ли ћемо гледати 24. марта још једно мрцварење и понижавање опозиционара од стране режимских протува у улози водитеља или ће се Поношево представљање на Пинк-у препричавати у народу данима и недељама – зависи само од Поноша.

Кладионичарским жаргоном, која би била квота да ће „културни господин Понош“ (како га рекламирају у предизборној кампањи) да на представљању на Пинк-у искористи Млађин „арсенал“ и одушеви јавност у Србији? Можда 1:50, 1:200…

Да не буде забуне, све ово важи и за остале опозиционаре који ових дана гостују на режимским ТВ станицама и нимало не користе време да сатру издајнички, мафијашки и диктаторски режима Александра Вучића. Зашто то не раде? Зашто се не угледају на Млађу Ђорђевића? Закључите сами.

У сваком случају, ако и на Пинку покушају да избаце Поноша из студија, као што је то урадила Јована Јоксимовић Млађи Ђорђевићу, бившем начелнику генералштаба је довољно и неколико секунди да каже кључну ствар: „По паду Вучића, ТВ Пинк неће постојати, Жељко Митровић ће бити у затвору, а сва имовина одузета!“

Српска дубока УДБА држава, њени квази медији и новинари су зрели за денацификацију. Остаје само да видимо ко ће ту денацификацију и да спроведе. Има ли нас Za ослобођење?