Прочитај ми чланак

Спржена земља и постизборне покривалице

0

У присуству гаулајтера, ФБИ и војног аташеа, Српски САЈ (Специјална антитерористичка јединица) је са војницима "Зелених беретки", одржао заједничку вежбу у којој су ликвидирали терористе, а потом поделили сертификате. Тако се јуначки завршила осма по реду билатерална вежба коју САЈ од 2016. изводи са припадницима америчких морнаричких „Фока“ и „Зелених беретки“.

Командант САЈ, Спасоје Вулевић, оценио је да се „у тој сарадњи и сталним заједничким обукама напредовало у борби против тероризма и организованог криминала“, као и да је „задовољан што се она и даље наставља и постаје традиција“, додавши да се “планира даља обука у случају неких масовних убистава …“.
 
Гаулајтер је зачинио тиме да „такве обуке зближавају специјалце две земље …. у компликованом свету“ и да „све више увиђамо колико смо слични”.
Интересантно, баш тог истог „зближавајућег“ дана, док је САЈ уместо Уставне обавезе одбране становништва од терориста на АП КиМ, млатио америчку сламу преливену сертификатима, Куртијевци су провалили у имовину Републике Србије у Враништу, општина Драгаш, присвојили је, конфисковали државну документацију и прогласили укидање „неуставног паралелизма“. Тако је пала и последња виртуална српска општина на АП КиМ. 
 
Да у „компликованом свету“ не буде све компликовано, синхронизовано су се потрудили остали терористи, који су у одсуству САЈ-а и „кад се војска на Косово врати“, у Звечану уклонили билборд са почасним грађанима ове општине. Истовремено, у Лепосавићу је на згради Центра за социјални рад Републике Србије постављена табла „Република Косово“, као и на улазним вратима у зграду Општине, а са јарбола испред општинске зграде скинуте су заставе Србије. Исто су прошле и остале општине на северу АП КиМ.
 
Да ствар буде још луђа, шиптари су поскидали и све заставе Уједињених нација које су се вијориле на северу. Незабележен случај у свету – хоћеш да постанеш пуноправна чланица УН тако што поскидаш заставе и протераш службенике УНМИК-а! Надреално, али истинито.
 
Шиптари објаснише – “ред и закон свуда и у сваком кутку Републике Косово“.
За то време, Ђилас се дописује са РТС-ом, „опозиција“ прави промају испред Уставног суда, а Јерковић и МИ се надјебавају, док Шапић дреши кесу. Пожари се нижу један за другим, а зли кинески и други језици тврде да то има везе са грађевинском мафијом. 
 
Све у свему, док шиптари гасе Србију на АП КиМ, „сви су они моји“ праве постизборне покривалице и испаљују димне бомбе како би што боље одвукли пажњу грађана Србије од издаје и свеопште пљачке, те надолазећег тровања Јадра и запада Србије. 
 
„Јао, каква семена бацамо, а ништа нам не никне. Можда ми немамо квалитетно семе, можда га не култивишемо како треба, али је главни кривац онај који нам је спржио земљу“ – пре пар дана изговорио је цењени доктор Александар Дикић. Слажем се са доктором. Кривца морамо извести пред суд народа.