Прочитај ми чланак

ПИЈАНИ КЛИНАЦ са пробном возачком ударио трудницу на тротинету, беба преминула

0

Марко К. (19) је синоћ после 23 сата у Банатском Новом Селу ударио трудницу Тијану И. (24) која је била у одмаклој трудноћи. Имао је пробну возачку и возио са 0,55 промила алкохола у крви.

Према информацијама, сумња се да Тијана И. (24) као возач електричног тротинета није поступила по правилима саобраћаја (правило десне стране) и ударила је у леви бочни део „реноа меган“ који је возио „клинац“ под дејством алкохола 0,55 промила и пробном возачком дозволом.

– Тијана је је била у осмом месецу трудноће и превезена је до Опште болнице у Панчеву и око један сат ујутру је беба преминула – каже извор.

На место несреће одмах су изашли Саобраћајна полиција и заменик ОЈТ Панчево. Даљим радом установљено је да је возач Марко К. након саобраћајне незгоде побегао са лица места, али се потом вратио на место незгоде где је и затечен по доласку патроле.

Дежурни заменик ОЈТ у Панчеву је наложила да се путничко возило привремено одузме ради вештачења и да се против возача аутомобила поднесе кривична пријава.

Њему је одређено задржавање до 48 сати, након чега ће бити спроведен на саслушање у ОЈТ у Панчеву. Он је признао да је ударио трудницу.

– Стање Тијане И. је тренутно стабилно, задржана је у Општој болници због могућности наступања компликација – додаје извор.