Прочитај ми чланак

Дечаку експлодирала петарда у рукама:Хорор код Панчева, дете остало без прстију…

0

Дечак је тешко повређен приликом пуцања петарде у насељу Јабука код Панчева.

Како се незванично сазнаје, отац је довезао дете са повредама руке у Општу болницу у Панчеву, након чега је због озбиљности истих дечак превезен у Тиршову.

Овај немили догађај догодио се пре четири дана, наводи Телеграф.рс и додаје да је дечак изгубио делове два прста због чега је подвргнут хируршком захвату.

Претпоставља се да је до инцидента дошло приликом дечије игре у градском парку.

На Фејсбук групи „Наше село Јабука“ објављена је фотографија на којој се, наводно, види један од екстремитета који је страдао. Због узнемирујућег садржаја, фотографију нећемо објавити.

У коментарима испод објаве јављали су се запрепашћени родитељи који су жалили због несреће која се дечаку догодила, али и због, како тврде, кривице родитеља.

„Родитељи, причајте са својом децом о некоришћењу пиротехнике, посебно петарди. Синоћ је нажалост внеко дете настрадало. СТОП ПЕТАРДАМА!“, написали су.

Једна Панчевка се те вечери нашла недалеко од места несреће, те је у коментару открила детаље призора који је затекла.

„Синоћ је цео парк био у диму, била је и полиција. Јутрос кренем на родитељски, кад нисам цркла кад сам видела. Родитељи причајте са децом, претресите их при изласку, једно дете је због игре са друштвом остало инвалид“, написала је жена.

Још једном упућујемо апел свим родитељима, али и деци да не користе пиротехничка средства, те да себе не стављају у опасност.