Прочитај ми чланак

Никола Варагић: Како спречити EuroPride у Београду

0

Скрнављење мурала са ликом патријарха Павла у Београду, показало је колико је дубок јаз између трансхуманиста и традиционалиста. Пошто је мурал прекривен розе бојом, недуго након што је покренута петиција од стране православне организације Антиглобалисти Србије са захтевом да се забрани одржавање EuroPride у Београду у септембру 2022, може основано да се сумња да су мурал оскрнавили следбеници Маше Гесен или сличних. То је урадио неко ко не мрзи само патријарха Павла, него и Православље, и Бога.

Да ли ће се EuroPride заиста одржати у Београду иако су се појавиле и мајмунске богиње (за које је утврђено да их преносе углавном хомосексулаци)? Да ли је то хомомофобија, или брига о здрављу нације, кад се захтева од власти да забране скуп хиљаде или десетине хиљада ЛГБТ особа из света, у тренутку кад не знамо све чињенице у вези корона вируса или мајмунских богиња? Да ли су организатори EuroPride србофили или србофоби? Ако нису србофоби, зашто вређају и скрнаве све што је српско и православно? Ако се боре за своја права и слободе, зашто им је циљ да униште традиционалну породицу и зашто крше права и слободе другачијих од себе и права деце?

Дозволили смо да нам забране одлазак у цркву, да нам уведу аусвајс од 20 часова, све због бриге о здрављу – и онда организују EuroPride. Да ли ћемо им и то дозволити? Ове године је Влада Србије покренула и пројекат четврте индустријске револуције по налогу или под контролом Светског економског форума из Давоса. Да ли ћемо им и то дозволити? А шта спаја ЛГБТ активисте и трансхуманисте? Спаја их антихуманизам или антихришћанство, мржња према свему што је традиционално и хришћанско. Већина грађана Србије жели да негује хришћанске или традиционалне породичне вредности и већина грађана Србије не жели да живи у social credit system-у. Организовати на овај начин EuroPride и уводити на овај начин четврту индустријску револуцију у Србији значи насиље над грађанима Србије.

Господ позива сваког човека да живи по духу, а не по телу, и исти позив упућен је ЛГБТ особама. Хетеросексуалац који живи по телу и у разврату, пред Богом је исти као и ЛГБТ особа која живи по телу и у разврату. Хришћанско учење не може да се мења. То је учење о спасењу душе. Христос је дошао да позове грешнике да се покају и да их спаси. То важи за све грешнике, а не само за оне хомосексуалне оријентације. Бесмислено је тражити да се промени или забрани Свето Писмо, зато што, наводно, шири хомофобију. Свето Писмо не шири хомофобију, него љубав и показује нам пут како да спасимо своје душе.

Нећемо попут Палме да тврдимо да у Јагодини нема хомосексуалаца, или попут Кадирова да у Чеченији нема хомосексуалаца. Али, нећемо да дозволимо да се нашој, хришћанској деци промовишу антихришћанске вредности и култура која иде против биологије. И да се над нама спроводи медицински експеримент и друштвени инжењеринг.

Православље (хришћанство) и трансхуманизам (антихуманизам) не могу се помирити, јер трансхуманизам руши све оно што је хришћанство градило у човеку. Трансхуманисти су већ освојили целу евроатлантску цивилизацију која више није хришћанска, продрли су и у део Азије и део Латинске Америке, али главни циљ им је да освоје источну и југоисточну Европу, тј. да униште Православље и Словене. Колико су то различите цивилизације види се и на случају схизофрене Пољске која као НАТО држава напада Русију, која је упориште традиционалиста, коју желе да униште антихуманисти, против којих се бори и католичка Пољска и попут Русије не дозвољава да се шири ЛГБТ идеологија или насилно насељава мигрантима из Азије и Африке. Идеолошки, Пољаци и Руси су најближи савезници. Ако Пољска остане део Запада, пољске родољубе поразиће трансхуманисти и глобалисти.

Постављањем гвоздене завесе према Русији, наводно због Украјине, трансхуманисти који воде Империју показују колико не желе Православље у својим границама и да ће ускоро нестати последњи траг хришћанства у евроатлантској цивилизацији, ако се не догоди нека конзервативна револуција у католичко-протестантској романско-германској цивилизацији. Ко ће од словенских народа остати иза гвоздене завесе, од њих зависи. Наше је да учинимо све што је до нас да се Србија нађе у зони интереса Русије, односно, да заједно одбранимо Православље, и да у границама наше цивилизације негујемо хришћанске и традиционалне породичне вредности.

Дакле, ако православни народи не желе трансхуманизам и ЛГБТ идеологију, зашто се не бисмо одвојили од антихришћанског Запада? У државама евроатлантске цивилизације има довољно простора за целу ЛГБТ популацију света; нема потребе да освајају православне државе и да на силу намећу њихове вредности. Кад се поделимо, можемо да тргујемо.

Већина грађана Србије није за одржавање EuroPride у Београду у септембру и око тога постоји консензус у православном и родољубивом делу опозиције. Верујем да је и већина гласача СНС-а и СПС-а против ЛГБТ идеологије. То су исти они грађани који су и против увођења санкција Русији. Не постоји разлог да се, напокон, цео патриотски део опозиције не удружи, са циљем да се спречи одржавање EuroPride у Београду и затвори центар за четврту индустријску револуцију у Србији. То је прилика да се придобију гласачи СНС и СПС, као у случају Рио Тинто. У СНС-СПС бирачком телу постоје људи који су и против одржавања EuroPride у Београду, и против увођења санкција Русији, и против отварања рудника литијума, и против продаје Косова и Метохије…

Као држава или народ, отказивањем EuroPride у Београду и гашењем српског центра за четврту индустријску револуцију, показали бисмо где су границе између хришћанства и антихуманизма, између наше нормалности и њихове тзв. нове нормалности.

Ако Православна Црква остане Црква Бога живога и стуб и утврђење истине (1. Тим. 3, 15), то ће бити гаранција да ћемо имати нормалан живот, да ћемо имати породични живот какав су имали наши претци, наравно, са много мање насиља у породици, у још здравијој породици, где ће деца родитеље звати мајка и отац, и да родитељима неће бити одузимана деца зато што не желе да дају деци експерименталне лекове, вакцине или терапије, да ће се поштовати право личности и право на приватност, да ће постојати слобода избора, да ће бити мање социјалне неједнакости, тј. много мање сиромашних људи, више правде и, пре свега, да знамо у каквом систему желимо да живимо.

Чувајмо СПЦ и целу Православну Цркву и традиционалне породичне вредности.