Прочитај ми чланак

ЕВО ШТА ЈЕ РЕКАО ОТАЦ убијене Вање (14) у полицији: Откривено шта се крије…

0

Министар унутрашњих послова Северне Македоније Оливер Спасовски открио је језиве детаље на конференцији за медије, на којој је рекао да је отац 14-годишње Вање Ђорчевске учествовао у њеној отмици.

Како се сазнаје, отац даје изјаву полицији, али чврсто негира све наводе, иако се он сумњичи на основу исказа једног од осумњичених.

Вања је отета испред улаза у стан, монструозно су јој биле везане руке и ноге, након чега је гурнута у врећу за спавање.

– Два лица која су возила Цитроен добила су информацију дан пре него што ће да се деси да ће девојчица бити сама у то време. Осумњичени су у притвору и сада истражујемо њихове везе са оцем. Само посредни докази указују да је отац рекао када ће она изаћи из куће, па је имао неку комуникацију са њима. Двојица од тројице осумњичених рекли су да су сазнали када ће, где и у које време девојчица напустити кућу – објаснио је Бубевски.

Возило Цитроен припадао је убијеном из Велеса, први пут је ухваћен у Скопљу на камерама.

Након тога су одвезли девојчицу на периферију Скопља и тамо је убијена у паници. Несрећну девојчицу киднаповали су након што је мајка продала стан.

Подсетимо, у Тужилаштву је потврђено да је приведен отац киднаповане и убијене Вање Ђорчевске. За сада му није одређен притвор, а саслушање још траје.

Подсећања ради, отац је друга особа која је сада убијеног Вању пријавила као нестала.