Прочитај ми чланак

ДУРМИТОР Трагичан крај акције спашавања: Српкиња погинула у паду са Малог међеда

0

Дрзављанка Србије Славица Мирков (56) страдала је на Дурмитору приликом пада са Малог међеда, преносе Вијести.

Екипа Горске службе спашавања Црне Горе ју је, како су саопштили, по доласку на лице места затекла без виталних животних функција. У току је транспорт страдале.

Foto: Facebook/Gss Crne Gore

Припадници Горске службе спашавања Црне Горе кренули су раније данас у спасилачку акцију након што је позив за помоћ упућен путем ОКЦ 112 Директората за заштиту и спашавање.

Горска служба ЦГ о акцији спасавања Српкиње са Дурмитора

Славица Мирков, држављанка Србије, трагично је настрадала приликом пада са Малог међеда на Дурмитору. Из Горске службе спасавања Црне Горе за Нова.рс речено је Славица није била сама и да је још једна особа била са њом на планини.

Како су из Горске службе рекли за наш портал, са Славицом се налазила још једна особа, која срећом није повређена и која је успела да позове помоћ.

Екипе су убрзо стигле на лице места, али су несрећну жену пронашли без виталних животних функција.

Транспорт настрадале у Жабљак је у току, након чега ће бити утврђене околности њене смрти.

Претходно, Горска служба објавила је на друштвеним мрежама фотографије на којима је приказана акција током које су припадници служби покушали да дођу до педесетшестогодишње Славице Мирков.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!