Прочитај ми чланак

Бахаћење Вучићевог кумчета: Смеје се казнама полиције (ФОТО)

0

Бахати син кума председника Србије Александра Вучића, Урош Панић, који се ових дана налази у фокусу јавности због туче у Будви у којој је један младић прегажен аутомобилом након што је онсвешћен од удараца, наставља са својим бахатим понашањем и ругањем полицији. На свом Инстаграм профилу сада је објавио свежањ коверти, уз објашњење да је реч о 28 казни које су стигле на његову кућну адресу.

– Поштар везао гумицом казне, 28 комада – написао је Урош Панић на свом Инстаграм профилу из емотикон који плаче од смеха.

Ова објава уследила је након што је откривено да се на снимку туче из Будве, који су објавиле најпре подгоричке Вијести, налази и кумче председника Србије Александра Вучића, Урош Панић.

Туча је, подсећања ради, избила 25. јула између две групе младића из Србије. У једном тренутку једног од младића су насилници нокаутирали, а он је без свести завршио на земљи. Потом су га, како се може видети, прегазили аутомобилом! Овај догађај завршен је без подношења кривичних пријава али након што је снимак обишао домаће и регионалне медије, огласило се црногорско тужилаштво које је појаснило да није у потпуности било упознато са свим околностима овог догађаја, те да је предмет прослеђен Вишем државном тужилаштво на одлучивање о даљем поступању.

У међувремену, Вијести су објавиле и да је држављанин Србије Душан Милошевић из Крагујевца возио спорне ноћи џип којим је прешао преко ногу младића који је лежао у Медитеранској улици у центру Будве, те да је младић који је прегажен Александар П. белгијски држављанин, пореклом из Србије. Милошевић и Александар П. су кумови.

Бахаћење као стил живота

Иначе, Урош Панић је син Петра Пане Панића, кума председника Србије Александра Вучића. Туча у Будви и објављивање казни које су му стигле на кућну адресу у свежњу представља само један у низу потеза млађег Панића који се често налази у центру скандала. На друштвеним мрежама је раније објављивао и како вређа саобраћајце који би покушали да стану на пут његовом дивљању у вожњи, користи знак „стоп“ који имају саобраћајци у оквиру своје опреме и слично. Снимке забележене у вожњи потом објавиљује на својим друштвеним мрежама.