Прочитај ми чланак

УЗНЕМИРУЈУЋЕ! Јасна сатанистичка порука на „Српској недељи моде”!

0
фотографије: Д. Жигић

фотографије: Д. Жигић

На Српској недељи моде (Serbia Fashion Week-у) у Новом Саду представљена је сатанистичка модна колекција. Ревија се одржала 23.04.2015 у Мастер центру у Новом саду.

Како пише портал plezirmagazin.net по изјави дизајнера Стефана Ристића колекција „Монарх“ инспирисана је моћним женама са револуционарским идејама, женама које су некада владале овим светом и оставиле дубок траг у историји људског друштва. А у вези коришћења сатанистичког пентаграма костиграф Ристић још и каже :

„Идеја је била да пентаграму вратим стари сјај, да га поново представим као симбол истине и чистоте“.

Иначе део Ристићеве колекције приказан је другог дана (23.04.2015) Serbia Fashion Week-а у Новом Саду, док ће целокупна колекција бити представљена средином јуна у Београду.

Ако сте добро погледају фотографије са модне промоције може се доћи до закључка да је ово још једна од масонских игара.

фотографије: Д. Жигић

фотографије: Д. Жигић

Изјава – „Моћне жене са револуционарским идејама“ – може се повезати са женском масонском лозом. Ристић тврди како је пентаграм симбол „истине и чистоте“. Да ли је пентаграм случајност?

Не. Пентаграм служи као амблем женским масонским члановима. Јасно је кога пентаграм представља. Ако повежете назив колекције „Монарх“ са пентаграмима на лицу ових несрећних девојака може се доћи до закључка да је дизајнер величао бафомета (Сатану) и назвао га владаром.

Назив „Монарх“ такође се може довести у везу са „The monarch mind controler“ масонским програмом за контролу ума који се сматра кривим за експлицитне инцесте многих познатих личности.

На крају врхунац сатанистичке сенсе, током модне ревије, је био излазак модног дизајнера који је руком подигнутом увис показао на лого – троугао сконцентрисан у кругу у коме се налази још један мањи троугао који се у масонерији сматра симболом издвојености.

Поставља се питање да ли је то модна сцена коју Србија треба подржати и како су се нечастиви увукли и у ове кругове. Спасимо омладину од оваквих манипулација, и не дозволимо да будемо црне овце злих владара.

Извор: plezirmagazin.net, Србин.инфо – Драгољуб Трескавац Илић