Прочитај ми чланак

Шкабо: Ово је била проба, ускоро излази цео албум

0

skabo-650x433

Након паузе од пет година група „Београдски синдикат“ је снимио пјесму под називом „БС-армија“, да ли сте задовољни како је публика прихватила пјесму?

-Заиста смо задовољни, с обзиром да нас баш дуго није било.

Да ли ће БС ускоро снимати нову пјесму или албум?

-Ми и снимамо албум врло активно већ месецима. Ово је била само најава. Ускоро ћемо објавити још једну песму/спот а у неко догледно време и цео албум. Пратите нас на beogradskisindikat.com

У пјесми БС-армија имате стих „А вас ни Војска спаса не би спасила, ми предали вам бакљу, она се угасила, ми показали вам пут, са њега сте залутали, ми вас извели на пучину, ви о стене се олупали.“. Да ли је ово посвећено народу и да ли сматрате да је кривица и на народу због овакве ситуације у држави?

-Увек сви сносимо највећи део одговорности за животе које живимо. Или како је то лепо рекао господин Душан Ковачевић „није Слоба крив, ми смо говна.“ Сви вучићи овог света само раде своје послове, за које од виших ауторитета добијају награде и инструкције.

Какво је ваше мишљење о актуелној власти на челу са Александром Вучићем?

-Права власт није у њиховим рукама. ММФ и остала екипа банкстера их покреће као марионете, они само успут испољавају своје јако дубоке комплексе. Ко нормалан онако прича са новинарима?

Шта би сте поручили младим људима који ће ово читат?

-Да се организују и не одустају од борбе, не одустају од себе и својих ближњих.

Извор: Космопол