Прочитај ми чланак

РУСКА ЗВЕЗДА КОД БИКОВИЋА Милош претвара Београд у туристичку дестинацију за Русе

0

Најпопуларнији у Русији српски глумац Милош Биковић био је домаћин руске глумице Олге Кузмине, звезде ТВ серија „Кухиња“ и „Хотел Елеон“, на чијем су се снимању и упознали. У Београду се сада снима епизода емисије за љубитеље путовања канала Россия 1, у којoj учествују и наши јунаци. У ексклузивном интервјуу за Russia Beyond Милош Биковић говори како је његова гошћа провела време у Београду.

„Показао сам јој стари град, Калемегдан, данас ћу јој показати Аду Циганлију. Били смо у музеју Николе Тесле, у Руској цркви, храму Светог Саве, цркви Ружица, видели споменик Николају Другом. Углавном, ишли смо ‘руским траговима’ у Београду, онима који сведоче о вековном пријатељству наших народа.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Оказалось, что сериалы #Кухня и #ОтельЭлеон хорошо знают и любят в Сербии. За эти несколько дней дала уже не одно интервью местным СМИ! Делаю это с огромным удовольствием, так как мне здесь очень нравится. А еще мне хочется поддержать стремление #МилошБикович сблизить наши страны, так как сербы исторически и духовно очень близкий нам народ. Вообще в этой поездке для меня большое открытие сам @bikovic, узнала его с новой стороны. Милош – настоящий патриот Сербии, он очень любит и хорошо знает свой город и щедро делится своей любовью с окружающими. #ольгакузьмина #kuzmummy #белград #belgrade #пешиепрогулки #с #milosbikovic

A post shared by Ольга Кузьмина (@kuzmummy) on

Олга је веома позитиван и добар човек. Много смо разговарали и причао сам јој о историји наше земље. Она је, како се мени чини, под великим утиском. Београд јој се много допао и верујем да ће нам поново долазити.

Она овде има своје поклонике, гледаоце којима се допала у серијама ‘Кухиња’ и ‘Хотел Елеон’. Она је овде звезда! Веома је талентована глумица и захвалан сам јој што је дошла у Београд о ком у Русији и не знају онолико колико бисмо ми желели. Треба Русима испричати да у Београд могу допутовати без виза, директним летом из Москве, Санкт Петербурга, Краснодара, испричати им како је овде храна укусна и како су Руси овде добродошли.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Здорово было прогуляться с @bikovic по улицам его родного города, узнать про любимые места Милоша, а потом сесть в уличной кафешке и болтать обо всем за чашечкой кофе. Кстати о кофе, была удивлена, что в Сербии абсолютный культ кофе, его пьют все и везде а если кто-то заказал вдруг чай, то это значит, что он заболел. Вот такие традиции… #ольгакузьмина #kuzmummy #милошбикович #пешиепрогулки #walkingstreet #белград #serbia🇷🇸

A post shared by Ольга Кузьмина (@kuzmummy) on

Милош и Олга имају баш смешне заједничке фотографије, јер разлика у висини је драстична.

„Па шта ако ми се не виде очи, препознаћете ме по осмеху“, написао је Биковић.

Олга је била очарана српским пролећем:

„Време је одлично! То је Србија! То је Београд! Немогуће је доћи у Београд и не састати се са великим српским глумцем Милошем Биковићем! Уживала сам у шетњи улицама града у ком је он одрастао, у местима које он воли, да би затим сели у кафић и причали о свему уз шољу кафе. Зачудило ме је то што у Србији постоји култ кафе. Пију је увек и свуда, а ако је неко наручио чај, значи да се прехладио!

Милош веома поштује и одлично зна историју своје земље, зна је до детаља, и жели да људи више сазнају о Београду, о том топлом, чистом, интелигентном граду. У то сам убеђена. Драго ми је што ме је управо Милош овде сачекао, јер он је овде рођен, зна све о Београду и уме да покаже град тако да је немогуће не заљубити се.

За мене је изненађење и то што у граду има пуно ‘руских трагова’ од времена када је Србија помогла руској емиграцији, а важно је и то да постоје и савремени примери руске и српске дружбе, попут онога што се ради у храму Светог Саве.

Локална кухиња ми се веома допала. Једноставна је, храна је свежа, порције огромне! Желела бих да Руси открију за себе Србију и заволе је. Она је тако приступачна, интересантна, има шта да се види, како да се проведе време. Иако Србија нема излаз на море, Београд има своје море – Аду Циганлију, где се преко лета одлично можете провести. Београд је уопште веома жив град и људи ми се овде много допадају. Срби су отворени, паметни, образовани, емоционални да понекад не могу да сакријем своја осећања. То је одлично!“

А на свом Инстаграму Олга је испричала о највећем открићу:

„Упознала сам Милоша Биковића са друге стране. Он је прави српски патриота и желим да подржим његове покушаје да приближи наше народе!“

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!